Fashion | Het combineren van rosé gouden en zilveren sieraden

by - 07:00


Het was vroeger gewoon heel standaard, gouden sieraden draag je met gouden sieraden en zilveren sieraden draag je met zilveren sieraden. Tegenwoordig zitten er een aantal bad asses tussen die ze nog wel eens willen combineren, waaronder ik. Vandaag laat ik jullie de match van zilver en rosé goud zien.


Je hebt natuurlijk je eigen kleur die bij je past, of goud/roségoud of zilver/witgoud. Denk hierbij aan warme tinten en koele tinten. Maar betekend dit dan dat je niet eens gek mag doen en eens een sieraad draagt wat in tegenstelling jouw kleur is? Gelukkig bepaal je dat gewoon zelf.

Maar hoe kom je nou aan die verschillende metaal kleuren? Ik heb flink wat opgebouwd door de jaren heen maar ik heb ook een aantal leuke sieraden via Lucardi Juwelier Den Bosch mogen ontvangen. Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten sieraden en ook nog eens voor een mooi betaalbaar prijsje.

Ik heb ooit een kleuranalyse gedaan en ik kwam uit op koele en warme tinten. Het combineren van sieraden voor mij is dus niet heel moeilijk, ik kan veel dragen. Maar ik heb een aantal tips voor de personen waarbij de kleuranalyse alleen op koele of alleen op warme tinten uit kwam:
❤ Draag de metalen in een oneven verhouding met elkaar (dus 2/3 van het metaal dat bij jou past en 1/3 van het andere soort metaal)
❤ Combineer sieraden die qua vorm, uitstraling en of stijl mooi bij elkaar passen
Als je verschillende metalen bij elkaar draagt houd je outfit wat rustiger (geen strepen of printjes)

Wat is jouw kleur?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties