Shoplog | Bonaire

by - 07:00


Zoals ik afgelopen maandag al vertelde ben ik op vakantie geweest naar het mooie Bonaire. Naast dat ik veel geld uit heb gegeven aan leuke activiteiten en ijsjes heb ik ook een klein beetje geshopt. En natuurlijk ga ik dat met jullie delen.


We waren nog maar net ingecheckt en door de douane heen en ik zag daar al een MAC store zitten. Hup meteen naar binnen en eens rond kijken in dit mooie filiaal. Mijn oog viel meteen op de Show Gold highlighter. Wat een pareltje en ja omdat het op het vliegveld duty free is kon ik hem zeker niet laten liggen. Hij was maar €26,-

Op Bonaire kom je ze overal tegen. Deze leuk beschilderde stukken drijfhout met verschillende teksten. Ik zag ze bij beachclubs hangen maar ook langs de weg aan bomen en lantaarnpalen. Ik wilde er ook zo een hebben en toen zag ik ze hangen in een klein winkeltje voor $15 (€13,-)

Oorbellen heb ik nooit genoeg aangezien ik 9 gaten in mijn oren heb. Ik zag deze schattige stuurwieltjes en ze waren maar $10 (€8,-). En ze staan echt super leuk!

Ik wil op mijn vakantie altijd een leuke souvenir meenemen voor mezelf die mij doet terug denken aan de vakantie. Deze leuke flamingo sleutelhanger kocht ik in een souvenirwinkeltje voor $5 (€4,-)

Op Bonaire was er een DA drogisterij en ja ik kon niet anders dan er toch eventjes naar binnen glippen. Ze hadden er een aantal mooie make-up merken liggen waaronder Revlon. Ik kon niet kiezen maar de matte lipcolor sprak mij het meeste aan. Dit kleurtje lijkt namelijk ontzettend veel op MAC Mehr en die begint aan zijn laatste stukje.. De matte lipcolor was $12 (€10,-)

Wat vind jij van mijn aankopen?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

2 reacties

  1. Jeej, vakantieaankopen zijn altijd zo leuk. Echt met een herinnering ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die oorbellen vind ik super leuk! Vooral ook omdat mijn vader zeeman was :)

    BeantwoordenVerwijderen