Review | Je mooiste foto op canvas

by - 07:00


Foto's bewaren als herinneringen doen we volgens mij allemaal. Ik in ieder geval wel! Maar hoe leuk is het nou om een van die herinneringen op canvas te hebben? Ik mocht een foto op canvas laten maken bij Fotofabriek en vandaag show ik die aan jullie.


Fotofabriek heeft een ruime keus aan foto producten. Kalenders, fotoboeken, Agenda's en verschillende soorten wanddecoraties waaronder een canvas foto. Je kan zelf de grootte kiezen van het canvas dat jij wilt, ik mocht een canvas van 20x30 of van 30x20 kiezen. Na het kiezen van de grootte upload je een foto die je graag op het canvas wilt hebben. Het fijne aan Fotofabriek is dat het programma meteen aangeeft of de foto van goede kwaliteit is of niet, ook kun je precies zien welke vlakken er wegvallen op de zijkanten van het canvas. Echt heel fijn!

Na een aantal foto's geprobeerd te hebben koos ik voor deze foto van Rick en mij, onze mooiste en liefste foto samen. Het moment dat ik hem binnen kreeg heb ik hem ook samen met Rick (via Facetime) uitgepakt. Als eerst is hij echt heel erg goed ingepakt waardoor beschadiging eigenlijk onmogelijk is. En omdat deze grootte makkelijk door de brievenbus past was hij ook al snel binnen.

Toen ik hem eenmaal uit de verpakking had gehaald heb ik meteen een klok van de muur gerukt en mijn nieuwe canvas foto opgehangen. Al kies je hem zelf uit en weet je hoe de foto er uit ziet, ik verbaasde me nog toen ik hem in mijn handen had. Hoe mooi hij uiteindelijk geworden is! Ik vind de foto van goede kwaliteit en de service op de site is ook echt top. Ik kan nu lekker genieten van een mooie foto aan de muur en een fijne herinnering!

Wat vind jij van mijn canvas foto?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties