Persoonlijk | Ik ga op vakantie naar Bonaire

by - 09:35


Wat is het de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom Lifestyle Lieke. Dat klopt want momenteel heb ik even een dipje en zijn er een aantal persoonlijke dingen waardoor ik nu niet zo lekker in mijn vel zit..


Zoals ik al zei zit ik momenteel niet zo lekker in mijn vel. Dit komt door verschillende punten die ik ook gewoon voor mijzelf hou. Vanaf vandaag begint mijn vakantie en ik vertrek dit weekend 10 dagen naar Bonaire, er even lekker tussenuit en genieten van de zon, het strand en de zee! Ik kijk er al heel lang naar uit en nu al helemaal.

Wegens de omstandigheden heb ik geen kans gehad om blogartikelen in te plannen voor tijdens mijn vakantie en dat betekend dat ik de komende 2 weken even een pauze in las! Ik heb het even nodig en ik wil liever goed schrijven dan half schrijven.

Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat vervelend dat je in een dipje zit. Hopelijk kom je helemaal tot rust op je vakantie en wordt je weer helemaal jezelf. Geniet ervan meid <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend meis! Wel herkenbaar.. Pak maar lekker je rust en geniet zoveel mogelijk van je vakantie in Bonaire, komt vast goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar van je dip, hopelijk gaat het snel weer beter! Probeer zoveel mogelijk te genieten van je vakantie en pak je rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet leuk dat je in een dipje zit, maar ik hoop dat je het daar naar je zin hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend, gelukkig is dat vaak maar tijdelijk. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk gaat het gauw beter, geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen