Festivals | Intents festival

by - 07:00


Het festival waar ik nu al voor het derde jaar op rij naartoe ben geweest. Het festival waar ik steeds weer enorm naar uit kijk. Intents festival! Afgelopen weekend was het dan eindelijk weer tijd voor dit mooie feestje. Dit jaar was ik alleen de zondag aanwezig maar alsnog was het het waard om te gaan.

Na een lange rit met de auto en pendelbus stonden we om 2 uur op het festival terrein. Meteen munten gekocht en onze spullen in een kluisje gedumpt en daarna zijn we een rondje gaan lopen over het terrein. Elk jaar heeft Intents weer een thema, de stages, het decor en het entertainment word van top tot teen aangekleed in dit thema en ik kijk elk jaar weer mijn ogen uit. Dit jaar was het thema 'Circus of insanity'. En ook dit jaar was het allemaal weer verzorgd tot in de puntjes.

Kloontjes events heeft er sinds afgelopen jaar een aantal festivals bij en ook hier van waren er stages op Intents. De mainstage, de indoor mainstage, Dynamite, Outrageous!, Groovesum, Relieve, Boombox en Karnaval festival. Wij zijn eigenlijk alleen maar bij de Mainstage, de indoor mainstage en de Outrageous stage geweest.

Artiesten/dj's die wij zagen: Bass modulators vs Audiotricz, Mark with a K, Mr. Polska, Frequencerz vs. Ran-D vs. Adaro vs. B-front, Crypsis, Dyna, Ruthless, Warface, Delete vs. Requim vs. Rebelion, Radical redemption, Mental theo vs. Frequencerz vs. Darkraver.

We genoten van het heerlijke weer en ondanks dat het warm was had Intents gedacht aan extra gratis water kraantjes en nevel blazers. We hebben nog heerlijk cocktails gedronken en Iris en Anke lieten hun haar doen bij de kapper op het festival terrein, Koko kappers. Ik had mijn haar zelf al gedaan maar liet er nog glitters tussendoor spuiten.

Algemene informatie Intents 2017
Intents word elk jaar begin juni gehouden op een terrein in Oisterwijk. Het is een drie daags hard stijl festival met de mogelijkheid om te overnachten op de camping IntentsCity.

Intents festival heeft een minimum leeftijd van 17 jaar, alcohol word geschonken vanaf 18 jaar. Dit jaar kon je gratis parkeren waarna je met een pendelbus voor €5,- naar het festival terrein gebracht werd.

Tijden
Vrijdag (alleen voor camping bezoekers) vanaf 12:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag   12:00 - 23:00

Prijzen
Weekend ticket €59,50
Camping ticket €88,50
Zaterdag ticket €45,-
Zondag ticket   €29,50

Intents festival is echt een festival waar je ooit eens geweest moet zijn. Je moet van de muziek houden maar de sfeer en de deco laten je al enorm genieten van het festival gevoel.

Ben jij al eens op Intents festival geweest?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

2 reacties

  1. Dit jaar voor het eerst geweest! Maar zeker niet de laatste keer, vond 't zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super leuk zeg! Ik ben er zelf nog nooit geweest, het is ook echt niet bij mij in de buurt. Maar ik zag heel erg veel mooie fotos op instagram voorbij komen.

    BeantwoordenVerwijderen