Tag | De Instagram Tag

by - 07:00


Ik ben heel erg bezig met mijn Instagram, meer met mijn persoonlijke Instagram dan met mijn Blog Instagram. Ik heb er voor gekozen om twee accounts te beheren omdat ik mijn eigen foto's leuk wil delen met iedereen en mijn blog foto's voor mensen die mij echt willen volgen. Daarom vandaag de Instagram tag over mijn persoonlijke Instagram account.

Wat is je Instagram gebruiksnaam en waarom?
Mijn gebruiksnaam is @liekesluiter, dit gewoon omdat het mijn voor en achternaam zijn. Al heeft dit account al wel verschillende namen gehad toen ik nog een aantal jaar jonger was.

Hoeveel foto's post jij gemiddeld?
Ja hmm.. dit is een lastige want de ene week plaats ik er veel en het kan zo zijn dat ik de week erop niks plaats. Maar ik denk gemiddeld zo'n 4/5 foto's per week!

Laat je favorieten Instagram foto zien.
Dit is nog steeds mijn favorieten Instagram foto. Deze is door een vriendinnetje gemaakt toen we van de zon aan het genieten waren op Appelpop, heerlijk! Ik hou van die spontane en onverwachte foto's.

Laat de Instagram foto zien met de meeste likes.
De foto met de meeste likes is de foto die ik plaatste toen ik hoorde dat ik geslaagd was. Deze foto heeft 174 likes.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik heb 3 apps die ik eigenlijk altijd al gebruikt heb voor Instagram. Als eerste Photo Flipper, omdat als ik selfies maak met mijn Iphone ze er dus andersom uit komen te zien. Ik gebruik Instasize omdat je voorheen alleen vierkante foto's kon plaatsen op Instagram en ik dat niet mooi vond. Nu kun je ze tegenwoordig wel aanpassen maar ik vind het witte randje toch wat hebben! Als laatste mijn all time favorite app, VSCO het heeft zulke mooie filters en je kunt je foto op verschillende fronten mooi bewerken!

Welke celebrities volg je?
Ik heb dit even terug moeten zoeken, ik volg een aantal acteurs uit Riverdale omdat dit momenteel mijn favorieten serie is. Verder volg ik eigenlijk alleen nog Margot Robbie en Melissa McCarthy omdat zij mijn favorieten actrices zijn.

Laat je meest waardevolle foto zien.
Dat is deze foto met Rick samen, ik vind het nog steeds een van onze mooiste en liefste foto's samen. Hij staat ook op de achtergrond van mijn telefoon en elke keer als ik deze zie word ik weer heel gelukkig.

Welk Instagram filter gebruik je het meest?
Geen, ik gebruik echt alleen VSCO om mijn foto's te bewerken.

Laat je lekkerste food/drink foto zien.
De laatste tijd plaats ik veel foto's van eten en drinken, gewoon omdat ik dit leuk vind om te delen. Maar de mooiste foto is van deze lekkere cocktails die ik vorig jaar met vriendinnen dronk op Intents Festival.

Welke hashtags gebruik je het meest?
Geen, op de een of andere manier vind ik dat niet bij mij en mijn foto's passen.

Laat je eerste Instagram foto zien.
Ik heb 4 jaar geleden veel foto's verwijderd omdat ik toen nog niet veel snapte van Instagram en er maar van alles op gooide. Dus mijn eerste Instagram foto plaatste ik tijdens mijn stage in Renesse met vriendin en klasgenoot Fenna voordat we een avondje opstap gingen.

Laat je grappigste Instagram foto zien.
Ja ik denk dat als je goed naar de foto kijkt je wel ziet waarom ik deze zo grappig vind. Dit was ten eerste een spontane foto op Kingsland, maar het was al wel ondertussen mijn zoveelste alcoholische drankje. Ik was heel gelukkig en blij.

Wat is je leukste vriendinnen foto?
Ik heb zoveel foto's met mijn vriendinnen dat dit echt een moeilijke keuze was. Ik heb er dus twee gekozen haha.. De eerste is samen met Anke tijdens ons 'schoolreisje' naar de Efteling. Even een foto met Holle Bolle Gijs. De andere foto was vorig jaar op een feestje van een vriendin, met moeite maakte we deze foto maar hij is uiteindelijk wel echt heel leuk!


Volg je familieleden op Instagram?
Ja ik volg een aantal van mijn neefjes en nichtjes, verder heeft er niemand in mijn familie Instagram,

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Instagram, mijn gebruiksnaam is @liekesluiter.
Wat is jouw favorieten Instagram app?

Liefs, Lieke


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

 1. Ohh die foto met Rick, die vind ik echt ontzettend cute!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke tag! Mazzel dat voor de rest niemand van je familie Instagram heeft. Mijn moeder is bij met alle social media kanalen en daardoor ben ik nergens veilig haha. Lieve foto met je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag. Die foto met Rick samen is mooi! Echt lief jullie samen. Ik ga je volgen op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen