Review | Misslyn Glow for it! Highlighter

by - 07:00


Sinds kort verkoopt het Kruidvat het merk Misslyn. Ik zag het liggen en ik vond het er zo leuk uit zien dat ik wel iets moest kopen. Ik kocht de Misslyn Glow for it! Highlighter en vandaag laat ik hem jullie zien en vertel ik mijn mening over deze highlighter.


Over Misslyn
30 jaar geleden begon dit Duitse merk als een van de leidende bedrijven in het maken van wimper producten en nagellak. In de lente van 2011 maakte zij een comeback met een meer uitgebreide make-up collectie van hoge kwaliteit voor een lage prijs. De producten en kleuren van Misslyn worden gebaseerd op de beauty en fashion trends van deze tijd. De producten van Misslyn zijn dermatologisch getest en zijn geschikt voor de gevoelige huid.

De verpakking
De verpakking was eigenlijk de eerste reden waarom ik hem kocht, Als eerste vind ik hem er gewoon heel leuk uitzien, maar ik vind hem ook erg bekend voor komen. Ik vind de verpakking ook wat weg hebben van de TheBalm producten.

Niet alleen deze highlighter maar ook de bronzer, blushes en de lippaletten die er lagen. Maar dat vind ik het alleen maar leuker maken, ik vind de verpakkingen van de TheBalm producten er al prachtig uitzien alleen zijn soms erg prijzig. Deze Misslyn highlighter is qua verpakking een mooie dupe.

De highlighter
De tweede reden waarom ik hem kocht was voor de highlighter zelf. Als je hem openmaakt zie je een prachtige shimmerende warme highlighter. Ik haalde mijn vingers er langs en er kwam heel wat pigmentatie vanaf. Genoeg reden om hem te kopen.


De enige zin die op de verpakking staat is; "shimmering powder for subtle highlights". De pigmentatie op mijn vingers was erg goed, toen ik hem eenmaal uitsmeerde was er niks meer over van een poederig laagje en zat er een hele mooie subtiele glans op mijn gezicht. Precies wat de highlighter belooft heeft, Ik kreeg dit daarom moeilijk op de foto maar als je goed kijkt (eventueel met een vergrootglas) zie je hoe mooi deze highlighter is.

Conclusie
Deze highlighter mag zichzelf een dupe noemen van de TheBalm Mary-Lou manizer. Niet alleen de verpakking maar ik zelf vind hem redelijk overeen komen met het effect wat beide highlighters geven. De Misslyn highlighter ziet er leuk uit en maakt zijn belofte waar, een subtiele glans!

De Misslyn Glow fot it! Higlighter is te koop bij het Kruidvat voor €4,99

Was jij al bekend met dit merk?
Liefs, Lieke


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

6 reacties

 1. Ik zag ze ook liggen en die verpakking vond ik ook super leuk! Voor dat geld kan ik er ook wel eentje kopen, mooie highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige glow heeft deze highlighter zeg wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige highlighter! Zelf gebruik ik Glowcomotion van W7, ook een dupe van de Mary-Lou Manizer!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie highlighter! Hij ziet er ook zo vrolijk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik vind hem echt super mooi eruit zien. Het doosje zelf is al een topper om te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige glow heeft deze highlighter! xx

  BeantwoordenVerwijderen