Review | Makeup Revolution Ultra Contour palette

by - 10:12


Contouren word een steeds belangrijker onderdeel in onze dagelijkse routine. Van poeders tot creams en van paletten tot sticks, je vind contour producten in allerlei vormen en maten. Laatst won ik het Ultra contour palette van Makeup Revolution, maar zou dit mijn zoektocht naar het perfecte contour product stoppen?Als eerste wil ik Astrid nogmaals heel erg bedanken voor haar mooie winactie en het winnen van o.a. dit palette. De eerste keer dat ik het palette opende hoorde ik de engeltjes zingen en scheen er een grote spotlight op. En elke keer voelt het weer zo, al had ik de pans nog niet aangeraakt en de pigmentatie nog niet getest. Het was al fijn op dit palette in mijn handen te hebben.

De verpakking
De verpakking vind ik simpel maar toch trekt hij me. Het is een mooie matte zwarte verpakking met rosé gouden letters. Als ik het palette uit het doosje haal zie ik een zelfde verpakking als het doosje alleen is het palette glanzend zwart. Het is niet erg speciaal maar tocht vind ik het iets hebben. Op de palettes staat minimale informatie maar dat is eigenlijk ook niet echt nodig.

Het palette
Zoals ik al zei had ik een stukje goud in mijn handen toen ik dit palette open maakte. Hij is gewoon echt prachtig! Het palette bestaat uit 8 verschillende bronzers en highlighters. Links boven zitten 3 contour highlighters, links onder zitten 3 bronzers. De highlighters aan de rechter kant zijn de finish highlighters. Zelf kies ik eigenlijk altijd op gevoel welke bronzer of highlighter ik gebruik. Maar voor iedere huidskleur kun je hier wel iets mee maken.

Dan de pigmentatie, ik haalde mijn vinger als eerste door de meest rechter highlighter heen. Wauw wat een glans komt hier vanaf. Maar niet alleen van die highlihghter komt veel pigmentatie vanaf, van alle bronzers en highlighters! Er komt ook een hoop product mee op je kwast, en dit kun je dus zover blenden tot jij wil. Hij poedert weinig tot niet en is makkelijk te corrigeren.

Conclusie
Ik denk dat ik jullie wel genoeg van mijn enthousiasme over dit palette heb laten merken. Hij is gewoon echt prachtig! Ik heb verschillende contour producten getest maar het was nooit goed genoeg of ik kon er gewoon niet mee overweg, Sinds ik dit palette heb kan ik het al veel beter. De pigmentatie is mooi en het effect wat de bronzers en highlighters geven is gewoon prachtig.

Het Palette is online maar ook bij de Etos te koop voor €11,99

Heb jij dit prachtige palette al?
Liefs, Lieke


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. Wauw ik vind dit super mooie tinten! En wat heb je prachtige foto's gemaakt <3 Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is fijn he? Graag gedaan en ik ben blij te lezen dat jij er zo blij mee bent! Het contourpalette heb ik zelf ook en het is inderdaad ook één van mijn favorieten. Ik gebruik hem bijna iedere dag.

    BeantwoordenVerwijderen