Mijn week #19 | Veel bloggen, Sushi en een drie maanden date

by - 07:00


Het is alweer maandag en dat betekend een nieuwe week overzicht van mijn afgelopen weekje. Ik heb vooral veel gewerkt maar ik heb genoten van de momenten dat ik vrij was, zo heb ik namelijk veel kunnen bloggen en heb ik mijn ritme weer opgepakt.


Mijn week
Maandag heb ik als eerste heerlijk uitgeslapen, vorige week zondag heb ik namelijk een werkdag van 11 uur gehad dus de slaap was nodig. Ik ontbijten uitgebreid en ben daarna meteen blogfoto's gaan maken. Ik heb weer een ritme gevonden in het plannen en heb ook weer heel veel inspiratie! Eind van de middag gaf ik weer dansles. S' avonds ging ik naar mijn vriend toe want die was nu officieel klaar met zijn eerste stage periode. We hebben s' avonds gezellig tv gekeken. Dinsdag had hij s' ochtends vroeg zijn auto theorie en dus waren we al vroeg onderweg naar Breda. (Helaas is hij alweer gezakt..). Toen we weer thuis waren zijn we gezellig de stad in gegaan, we hebben een beetje geshopt en hebben daarna samen geluncht. Onze dag eindigde met een film op bed, we vielen allebei in slaap haha!

Woensdag ochtend begon ik met het terug kijken van The100 en Pretty Little Liars, beide echt spannende en een van de zoveel favorieten series die ik volg. S' middags heb ik geluncht samen met mijn moeder en daarna ben ik gaan werken. Donderdag ochtend ben ik weer eens lekker gaan bloggen, ik heb veel foto's gemaakt want ik heb ineens heel veel inspiratie. Ook lukt het plannen nu in combinatie met werk beter. S' middags heb ik weer lekker een middagje gewerkt en s' avonds ben ik met mijn lieve vriendinnetjes sushi gaan eten, het was echt heel gezellig.

Vrijdag was een hectische dag. Als eerst moest ik gaan werken, na mijn werk moest ik snel door naar Engelen omdat ik dansles moest geven en daarna snel door naar het station in Den bosch om Rick op te halen. Thuis snel gedoucht en mezelf mooi gemaakt want Rick en ik waren die vrijdag drie maandjes officieel samen, we gingen uiteten bij ons lieveling restaurant Happy italy. Ofja lieveling restaurant.. we houden gewoon heel veel van pizza! S' avonds hebben we nog een Harry Potter film gekeken en zijn toen gaan slapen. Zaterdag werd ik fijn wakker met Rick naast me, we hebben uitgebreid ontbeten samen en daarna nog even lui op bed een filmpje gekeken. S' middags moest ik werken en ik lag uiteindelijk pas om 1 uur in bed.

Nouja dan weet je wel hoe ik me zondag voelde, levensmoe! Ik sliep tot 11 uur en heb echt niks gedaan. Mama moest helaas werken op Moederdag dus meer als een gebakje eten en het cadeautje geven kwam er ook niet van. Ik heb vooral veel geslapen en ben nu ik dit typ (zondag avond 8 uur) van plan om zo ook mijn bed in te duiken en lekker te gaan slapen.

Foto's

Rick trakteerde op een ijsje van de lekkerste ijssalon die er is!

Mijn nieuwe lookKijk dat zielige stukje California roll daar liggen.. we zaten echt vol!

Klein meisje met grote pizza

Outfit.

Ik moest werken en Rick had plannen, afscheid selfie.

Om 1 uur in bed maar door de drukte die dag sliep ik pas om 2 uur, helemaal gesloopt was ik..

Een hartje op mijn gebakje voor mama dag


Blogposts
Persoonlijk | Verras je moeder met sieraden op Moederdag
Een bloemetje, een ontbijtje op bed of een lekker douche pakket. Allemaal dingen waar wij onze moeders mee verassen op Moederdag. Aanstaande zondag is het alweer Moederdag, maar wat moet je ze nou geven? Vandaag heb ik een aantal leuke sieraden die jij je moeder kan geven.

Festival | Kingsland Den Bosch
Het is ondertussen alweer twee weken geleden dat we Willy's 50e verjaardag gevierd hebben. Veel festivals en leuke feesten in verschillende steden waar kon genieten van leuke artiesten en gezelligheid. Ook ik was weer aanwezig op een festival en daar ga ik jullie vandaag wat meer over vertellen!

Shoplog | Online bestellingen
Het is alweer een tijd geleden dat ik weer eens geshopt heb. Aangezien ik sinds kort weer een baan heb heb ik ook wat meer te besteden. Maar met mijn nieuwe baan heb ik wel minder tijd om zo eens een lekker middagje te gaan shoppen, dus ik bestelde de afgelopen weken een aantal dingen online.

Geluksmomentjes
☼ Complimenten krijgen op het werk
☼ Lekker uiteten
☼ Lachen en gezelligheid met mijn beste vriendinnen
☼ Drie maanden gelukkig zijn met Rick

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties

  1. Wat een leuk weekje! Happy Italy is zo'n heerlijk restaurant, je kunt mij met niks blijer maken dan heerlijk Italiaans eten. Balen dat je vriend overigens is gezakt voor zijn theorie, ik zakte vorige week voor mijn praktijk... Malou x

    BeantwoordenVerwijderen