Mijn week #18 | Dans avond, vriend lief verassen en een lange werkdag

by - 12:09


Het word voor mij steeds moeilijker om op zondag avond nog te gaan zitten voor 'Mijn week'. Vandaar dat het vanaf nu voor 12 uur s' middags online gaat komen! Ik heb er weer een leuke en drukke week op zitten, kijk je mee?


Mijn week
Maandag heb ik eigenlijk gewoon lekker uitgeslapen, ik was nog moe van koningsdag en de drie dagen die ik daarna moest werken. Maandag was dus mijn weekend! Ik ben eigenlijk mijn bed niet uitgekomen die dag, ja alleen om te eten dan. Ik heb lekker geblogd en serie's gekeken! Dinsdag had ik ook nog een dagje weekend. Ik merk dat ik in combinatie met mijn nieuwe baan even een nieuwe weg moet vinden voor het bloggen. Ik ben dus opnieuw begonnen met het maken van een blogenda/planner, daar ben ik de dinsdag eigenlijk druk mee geweest. S' avonds heb ik weer series zitten kijken, onder anderen Pretty Little Liars. Het einde komt in zicht en ik vind het zo spannend.

Woensdag ging ik aan de slag met het maken van blog foto's, ik ben hier heel lang mee bezig geweest omdat ik veel wilde fotograferen. S' avonds had ik weer een dans avond met de docenten van mijn dansschool. We hebben heerlijk een aantal uurtjes getraind en onze openingsdans voor de dansshow is af! Donderdag was het weer tijd om te werken, ik mocht om 1 uur beginnen. Ik ben van te voren met mijn moeder de stad in gegaan, we hebben gezellig door de stad heen gelopen en zijn daarna lekker gaan lunchen samen. Ik had een kort werkdagje maar ik heb wel lekker gewerkt. S' avonds ben ik samen met Quinty als verassing naar mijn vriend zijn stageplek gereden. Hij loopt stage als entertainer op vakantiepark Prinsenmeer. Hij had een show en ik heb al vanaf zondag geheimgehouden dat ik zou komen. Hij was super blij dat ik er was en zijn show ging ook heel goed.

Vrijdag heb ik weer lekker uitgeslapen, ik had het afgelopen week echt nodig. Ik heb vrijdag mijn kamer weer netjes opgeruimd en ben daarna gaan bloggen. Eind van de middag heb ik een uurtje dansles gegeven, fijn met een klein groepje. S' avonds kookte ik weer eens, ik maakte gebakken aardappeltjes met gevulde kip uit de oven. Verder heb ik nog de nieuwe Independence day film gekeken. Zaterdag had Rick (a.k.a. the boyfriend) een vrije dag en hij kwam gezellig langs, fijn om weer een dag samen te zijn! We hebben eerst Harry Potter films zitten kijken, ik heb hem namelijk om hij vind ze leuk en dus kijken we alle films. Eind van de middag gingen we naar het feest van mijn oom want die werd 50. We hebben daar heerlijk gebarbecued.

Zondag ging al vroeg de wekker, ik moest Rick vroeg afzetten op het station omdat hij terug moest naar zijn stage. En daarna moest ik meteen gaan werken, ik heb een drukke en lange werkdag gehad. Ik begon om 11 uur en ben om 10 uur naar huis gegaan, ik was kapot en lag dan ook thuis meteen te slapen.

Foto's
Smoothie op bed!

Papa maakte als lunch pannenkoeken hmm..

Mijn ontbijtje woensdag ochtend!

Handletteren in mijn nieuwe blogenda.

Liefde voor verse muntthee

Dit is het lekkerste broodje carpaccio wat ik ooit op heb!


De show van Rick, hij speelde een homo (de linker)

Op de terug weg naar huis even met Quinty langs de Mac

Ik won een winactie afgelopen week en deze twee prachtige paletten zaten erin.

Bedankt lieve Astrid!

Jaaaaa hij is er weer!

Lange maar fijne werkdag

Mijn studenten leven zit er officieel op nu, dag studenten ov..


Blogposts
Favorieten van de maand | April 2017
De maand april is alweer afgelopen, en zoals elk einde van de maand heb ik nu ook weer een aantal favorieten producten van deze maand. Ik heb veel oude producten her ontdekt en je ziet deze maand heel wat andere producten als de vorige maand.

Beauty | Mondhygiëne is het begin van je beauty routine
Wat is een mooie make-up look zonder een stralende lach? Een goede mondverzorging is het begin van je dagelijkse routine. Veel mensen onderschatten de mondverzorging een beetje en vinden dit een 'bijzaak'. Vandaag vertel ik jullie wat meer waarom mondverzorging zo belangrijk is.


Geluksmomentjes
☼ Jammen in de auto met Quinty
☼ Rick weer zien na drie weken
☼ Lekker werken
☼ Lunchen met mama

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke (& heel veel lekkere) foto's! Wat een heerlijk pakketje heb je gewonnen. xx

    BeantwoordenVerwijderen