Mijn week #21 | Lange werkdag, picknicken en een dagje Intents

by - 07:00


Hey Lieke wat is dit nou? Een dag te laat mijn week online? Jep ik heb een zware werkweek achter de rug en ik heb gisteren eigenlijk heel de dag bij moeten komen. Maar alsnog laat ik jullie vandaag mijn afgelopen week zien!


Mijn week

Maandag heb ik overdag vooral bij moeten komen van de heftige zaterdag nacht die ik had. Ik heb overdag eigenlijk alleen maar geslapen. Eind van de middag gaf ik dansles en ben daarna door gegaan naar mijn werk. Eenmaal thuis heb ik nog zitten bloggen en ben daarna lekker gaan slapen! Dinsdag werd ik gebeld of ik wat eerder kon komen werken. Ik moest voor mijn werk een aantal ritjes maken naar onze verschillende locaties om spullen op te halen. Maar omdat er iets kapot was moest ik eerder komen om het af te gooien bij een reparateur. Ik heb veel kilometers gemaakt met dat weer en was s' avonds ook echt gesloopt.

Woensdag had ik ook weer een lange dag op het werk. Ik moest namelijk naar Heemskerk voor een activiteit. Maar omdat we nog iets op moesten halen in Nijmegen en er kans was op file vanwege de wedstrijd van Ajax en Hemelvaartsdag zijn we vroeg vertrokken. Het was een leuk activiteit en het weer zat mee maar wederom was ik gesloopt en lag ik om 2 uur pas ik mijn bed. Donderdag was het enorm druk in de stad maar ik mocht lekker werken. Ik had een step kroegentocht en dat was wel echt heel leuk en gezellig. S' avonds kwamen er wat vrienden langs en hebben we gezellig gegeten en zitten borrelen.

Vrijdag was ik een dagje vrij, heerlijk! Ik heb uitgeslapen en lekker zitten bloggen met mijn laptopje in de tuin. Eind van de middag gaf ik dansles en s' avonds ben ik gezellig met Quinty aan de Maas gaan picknicken en hebben genoten van het lekkere weer. Zaterdag heb ik weer een fijn dagje gewerkt met leuke gezellige mensen. Zondag was het dan eindelijk zover, Intents! Ik keek er heel erg naar uit en het was ook super leuk en gezellig. De muziek was fijn, de stages en het decor was mooi, het weer was goed en het was gezellig met mijn vriendinnetjes.

Foto's
Gezellig picknicken aan de Maas met Quinty!

Genieten van het weer in de tuin met mijn nieuwe off shoulder jurkje aan.

Lekker eten op Intents

Intents genieten

Lekker ontbijtje, ik verwen mezelf hier vaak mee!

Klaar voor een lange werkdag!


Blogposts
Beauty | I did my boyfriends make-up.. and he did mine
hele tijd wil ik Rick eens opmaken, en na lang zeuren gaf hij eindelijk toe! Maar op een voorwaarde.. hij wilde ook mijn make-up doen. Dus vandaag voor jullie, my boyfriend did my make-up.

Review | Make-up Revolution Ultra Contour palette
Contouren word een steeds belangrijker onderdeel in onze dagelijkse routine. Van poeders tot creams en van paletten tot sticks, je vind contour producten in allerlei vormen en maten. Laatst won ik het Ultra contour palette van Makeup Revolution, maar zou dit mijn zoektocht naar het perfecte contour product stoppen?

Geluksmomentjes
☼ Uitkijken naar een festival
☼ Genieten met vriendinnen
☼ Picknicken en bijkletsen
☼ Facetimen met vriendlief
☼ Lekker weer
☼ Voldaan voelen

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

0 reacties