Mijn week #20 | Bubble voetbal, graduation dinner en een heel heftig feestje

by - 09:11


Momenteel typ ik dit zondag nacht omdat ik een feestje heb gehad en heel de zondag niet in staat was om iets te typen, uiteindelijk ben ik het daarna vergeten te typen. Dus ik zit dit om 4 uur s' nachts lekker te typen en na te genieten van mijn leuke en gezellige week!Mijn week
Maandag sliep ik lekker uit en heb ik overdag al wat artikelen ingepland voor mijn blog. Eind van de middag heb ik dansles gegeven aan mijn meiden, de dansvoorstelling komt steeds dichter bij! Na mijn dansles ben ik als een gek door gehaast naar mijn werk waar ik om half 6 moest beginnen. Tussendoor had ik eventjes snel wat gegeten, met als gevolg dat ik s' avonds weer honger had! Samen met een collega bestelde we een lekkere pizza magarita! Dinsdag begon ik om 11 uur op het werk, ik had een bubble voetbal uitje samen met een collega in Werkhoven. Die dag ging echt alles fout, als eerst de verkeerde auto mee, toen konden we het niet vinden en toen we erachter kwamen dat het in een weiland was wisten we niet hoe we er moesten komen, eenmaal daar bleek het een groep van 45 mensen te zijn, en na een halfuur bubble voetbal spelen (wij hadden eerst die dingen dus helemaal opgeblazen) zijn ze maar gaan zwemmen en alsof het allemaal nog niet erg genoeg was stonden we de terug weg in de file!

Woensdag was mijn welverdiende weekend! Ik heb als eerste heerlijk uitgeslapen. Ik keek overdag de film 'Beauty and the beast' en heb weer lekker zitten bloggen. Tussendoor kwam mijn Vodafone bestelling binnen want vanaf nu ben ik Vodafone klant! S' avonds kookte ik spaghetti bolognese en heb ik na het eten gewoon lekker tv liggen kijken op bed. Donderdag was ik nog steeds lekker vrij, s' ochtends heb ik mijn kamer opgeruimd en schoongemaakt en rond de middag kwam vriend lief naar mij. We zijn s'middags naar de Maas gegaan om foto's te maken. We zijn er naartoe gelopen, al was dat nog niet eens zo erg. Toen we daar waren wilde ik perse een bepaald plekje hebben voor de foto's, maar na 3 kwartier lopen hadden we het nog niet gevonden en waren we helemaal kapot. Thuis hebben we de foto's bewerkt en nog een stukje van 'Harry Potter and the goblet of fire' gekeken. S' avonds gingen we nog lekker uiteten bij Picasso omdat ik geslaagd was.. (2 maanden geleden inmiddels).

Vrijdag hebben Rick en ik lekker uitgeslapen en hebben we daarna de film verder gekeken. Mijn weekend was weer voorbij en dus ging Rick naar huis en ik weer lekker aan het werk. Als eerst heb ik dansles gegeven en daarna meteen weer door naar mijn werk, waar ik wederom een pizza bestelde. Zaterdag moest ik ook weer werken tot 4 uur, daarna ben ik naar huis gefietst, heb ik mij snel omgekleed en ben ik daarna naar Tilburg gereden. Mijn schoonvader is namelijk vandaag 50 geworden maar gaf zaterdag avond een groot feest. Als eerst hebben we even wat gegeten met zijn alle, daarna onszelf klaargemaakt en toen naar de kroeg gelopen waar het feest was. Het was een super leuk feest, veel gezelligheid en iets te veel drank.

Met het gevolg dat ik zondag ochtend met een dikke kater wakker werd. Ik heb eerst Rick naar huis moeten sleuren en hem in bed gelegd en daarna lagen we dan eindelijk om 4 uur in bed. Zondag was ik echt helemaal gesloopt. Ik had heel de avond vodka redbull gedronken, en daar krijg je nou niet echt een kater van maar je buik geeft ook geen fijn gevoel. We zijn rond de middag even de stad ik geweest en daarna hebben we weer op bed gelegen. S' avonds ben ik naar huis gegaan want opa en oma kwamen langs om gezellig te barbecue. Ik lag alweer vroeg te slapen.

Foto's
Pizza margarita met veel knoflook, yumm!

Mijn favorieten film van dit moment.

Nails done!

Recept van mijn zelfgemaakte spaghetti bolognese komt binnenkort online!


Een van de mooie foto's die Rick van mij maakte!

Uiteten bij Picasso. Als voorgerecht deze vlees tapas, als hoofdgerecht een Mexican burger met nacho's en als toetje een nougatine taartje en thee.

Mijn avondeten op het werk!

Voor het feest.

Tijdens het feest.

The day after..

Lekker genieten van een warm bad, een goede film en een kop thee!


Blogposts
Review | Misslyn Glow for it! Highlighter
Sinds kort verkoopt het Kruidvat het merk Misslyn. Ik zag het liggen en ik vond het er zo leuk uit zien dat ik wel iets moest kopen. Ik kocht de Misslyn Glow for it! Highlighter en vandaag laat ik hem jullie zien en vertel ik mijn mening over deze highlighter.

Tag | Instagram tag
Ik ben heel erg bezig met mijn Instagram, meer met mijn persoonlijke Instagram dan met mijn Blog Instagram. Ik heb er voor gekozen om twee accounts te beheren omdat ik mijn eigen foto's leuk wil delen met iedereen en mijn blog foto's voor mensen die mij echt willen volgen. Daarom vandaag de Instagram tag over mijn persoonlijke Instagram account.

Helaas is er wat mis gegaan met mijn artikel van zondag!

Geluksmomentjes
☼ Pizza na een lange dag
☼ Lekker uiteten
☼ Barbecue met lekker weer
☼ Een onvergetelijke avond met iets teveel alcohol
☼ Een nieuwe uitdaging
☼ Een afscheidsknuffel van Rick (hij gaat weer 10 dagen op stage)
☼ Als vooruitblik op volgend weekend. Met lekker weer en vriendinnetjes Iris & Anke op Intents staan

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. Bubble voetbal lijkt mij superleuk! Leuke foto's x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh die pasta ziet er lekker uit ;) Benieuwd naar het recept hihi! En jouw nagels zijn ook erg mooi geworden. Vandaag zijn de mijne weer aan de beurt.

    BeantwoordenVerwijderen