Mijn week #17 | Lente schoonmaak, eerste werkweek en een gezellige koningsdag

by - 11:49


De week is weer voorbij en ik heb het lekker druk gehad, zo druk dat het artikel van gisteren niet online kwam en ik ook weinig andere blogjes heb kunnen lezen (excuses). Ik probeer nog een weg te vinden tussen mijn nieuwe baan en bloggen. Maar vandaag geef ik jullie nog een blik op mijn week!


Mijn week
Maandag heb ik lekker uitgeslapen en een rustig ochtendje gehad. S' middags begon ik met mijn lente schoonmaak, ik heb alles uit kasten en van plankjes gehaald en heel mijn kamer gepoetst. Ook weer een hoop spullen weg gedaan. S' avonds ben ik gaan trainen bij mijn dansschool voor de einde jaars voorstelling volgende maand, toen ik thuis kwam heb ik nog even zitten gamen. Dinsdag kwam deel twee van mijn grote schoonmaak, mijn kleding kast. Ik heb alles weer netjes geordend en ook weer een aantal kleding stukken weg gedaan naar het goede doel. S' middags werkte ik aan mijn blog en s' avonds deed ik eigenlijk niet veel.

Woensdag ochtend moest ik naar mijn werk toe, ik kreeg uitleg van een aantal systemen en we namen het hele handboek door. Daarna ben ik even gezellig gaan lunchen in de stad! S' middags heb ik thuis een aantal pakketjes geopend die binnen kwamen en heb een film gekeken. In de avond moest ik langs de opticien om een nieuw set lenzen op te halen. Donderdag was het Koningsdag en samen met Anke en Iris ben ik naar Kingsland in Den Bosch geweest. Het was heel gezellig, het weer was goed en de muziek was super.

Vrijdag moest ik s' middags werken in Nijmegen, ik keek mee bij een aantal activiteiten omdat ik deze zelf nog niet ken maar binnenkort wel zelf moet begeleiden. Ik was laat thuis en ben daarna ook meteen gaan slapen. Zaterdag heb ik ook een dagje gewerkt en omdat ik de dag ervoor zo laat thuis was ben ik s' avonds al vroeg gaan slapen. Zondag had ik een fijne werkdag en was rond 5 uur klaar. Ik heb mij thuis snel omgekleed en gegeten want ik zou samen met Iris ons vriendinnetje Renée op gaan zoeken in België. Ze werkt daar als teamleider op een vakantiepark. Het was leuk om elkaar weer even gezien te hebben, maar na de show zijn wij weer naar huis gereden want we waren allebei helemaal kapot.

Foto's
Zo'n avondje is soms ook fijn

Mijn nieuwe Iphone 6S hoesje is binnen, hij is zo mooi!

Een nieuwe leuke top en een off shoulder jurkje van Boohoo.comKoningsdag vieren op Kingsland!

Deze foto zegr genoeg over mijn mood van donderdag.


Soms vind ik een broodje lekkerder dan een frietje als avond eten. 


Klaarmaken voor mijn werk op zaterdag!De show van vriendinnetje Renee

Blog posts
Review | Storybook cosmetics wizard wands dupe
Ik ben een groot Harry Potter fan. Ik heb alle films al honderden keren gezien inclusief Fantastic Beasts, ik heb een aantal boeken gelezen en ik ben naar de exhibition in Utrecht geweest. Nu kwam Storybook Cosmetics een tijd geleden uit met een kwasten set van Harry Potter, ik vond deze erg prijzig dus ik snuffelde wat rond op Aliexpress en kwam een mooie dupe tegen.

Recept | Een wat anders dan gewoon tonijnsalade
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lekker recept online zette. Nog steeds ben ik een enorme liefhebber van de lunch en ik probeer dit dan ook altijd zo uitgebreid mogelijk te maken. Ik at onlangs in een restaurant een lekker broodje tonijn salade maar dan met wat extra's. Makkelijk zelf te maken thuis en vandaag deel ik het recept met jullie.

Geluksmomentjes
☼ Een leuk feestje met lekker weer
☼ Weer een schone, opgeruimde en opnieuw ingerichte kamer
☼ Facetimen met vriendlief die ik nu al 3 weken niet gezien heb
☼ Vriendinnen om mij heen
☼ Lachen met mama
☼ Eindelijk werk hebben

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

 1. Leuke week heb je gehad! Het broodje van Subway ziet er lekker uit. Fijn ook dat Koningsdag zo leuk was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto! Heel gaaf telefoonhoesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk zo uit naar Intents! Hopelijk beter weer als met koningsdag want dat was echt ruk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Dat off-shoulder jurkje is echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen