Festival | Kingsland Den Bosch

by - 07:00


Het is ondertussen alweer twee weken geleden dat we Willy's 50e verjaardag gevierd hebben. Veel festivals en leuke feesten in verschillende steden waar kon genieten van leuke artiesten en gezelligheid. Ook ik was weer aanwezig op een festival en daar ga ik jullie vandaag wat meer over vertellen!


Het was dit jaar de 5e editie van Kingsland festival. Het werd ook dit jaar weer in verschillende steden gehouden; Amsterdam, Twente, Groningen, Maastricht en Den Bosch. Ik was aanwezig bij Kingsland in Den Bosch, dit werd namelijk al voor het tweede jaar gehouden bij de Brabanthallen en dat is maar 10 minuten fietsen voor mij.

Het festival duurde van 12:00 - 23:00 hierin kwamen verschillende leuke en bekende artiesten langs. Er waren twee stages, de Mainstage was buiten en de TikTak stage was binnen. Wij zelf waren rond 13:00 aanwezig op het festival omdat het voor die tijd regende en ja we hadden ons niet voor niets klaargemaakt toch? Uiteindelijk stonden we om half 2 bij de Mainstage met een Jillz lekker te dansen op de muziek van Bassjackers, helaas hebben we die maar kort gezien maar daarna kwam Headhunterz en zijn we nog bij de Mainstage gebeleven tot Sunnery James & Ryan Marchiano gedraaid hadden.

Daarna zijn we naar de Tiktak stage gegaan omdat we Dyna en Sevn Alias wilde zien, vanaf toen hebben we een beetje gewisseld van Mainstage naar Tiktak stage omdat er verschillende artiesten kwamen die we wilde zien. We hebben Fedde le grand, Lil kleine & Ronnie Flex, Jonna Fraser, The Flexican & Sef, Dash Berlin, Dirtcaps, Kraantje Pappie, La Fuente en Tiësto nog gezien.

Algemene info Kingsland
27 april 2017 12:00 - 23:00
Dance festival

Brabanthallen Den Bosch

Tickets €23,50
Parkeer ticket €10,00 aan de poort €15,00
Muntjes +/- €2,85 per muntje

Waar vierde jij Koningsdag?

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

 1. OHH wat gaaf! het ziet er super gezellig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof! Zelf was ik bij Kingdance in Zwolle, dat was ook heel erg leuk!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leukk! Kingsland staat op mijn lijstje voor volgend jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen