Favorieten van de maand | Mei 2017

by - 07:00


Ik zeg het elke maand maar jeetje wat is mei snel voorbij gegaan! Deze maand heb ik maar weinig favorieten. Omdat ik veel werk en het de laatste dagen ook nog eens heel warm was droeg ik weinig make-up.


Favorieten make-up producten
Ik heb de afgelopen dagen wel een aantal feestjes en etentjes gehad en dan vind ik het altijd leuk om een mooie ooglook te maken. Ik heb dat deze maand vooral gedaan met het W7 In the nude palette gedaan. Ik kocht deze vorig jaar op de Huishoudbeurs en heb er nooit spijt van gehad!

Jullie hebben hier vorige week al een review over kunnen lezen. Mijn nieuwe geliefde contour palette van Makeup Revolution. Ik kan nu pas echt contouren en omdat ik het kan vind ik het ook leuk om te doen.

Mijn nieuwe look a like TheBalm highlighter van Misslyn was deze maand ook een favoriet. Zo'n leuke verpakking valt gewoon lekker op!

Met dit warme weer had ik heel erg last van droge lippen. Mijn all time favorite lipbalsem van Kiehl's met een mango smaakje pakte ik er vaak bij en zat ook altijd in mijn tas.

Favorieten verzorgingsproducten
Ik wil mijn haar wat minder stijlen en dus met mijn krullen rond lopen. De Matt&messy spray deed ik vaak in mijn haar om de krullen wat volume te geven tijdens het drogen.

De body oil van Laino is heerlijk om je mee in te smeren na een dagje in de zon!

Favorieten geur
Dit is een geurtje van Shakira ik weet alleen niet hoe hij heet.. Hij is lekker fris en niet te zwaar en dus heerlijk voor tijdens dit warme weer!

Wat was jouw favorieten product deze maand?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. Mooie favorietjes! Mijn favorietjes waren deze maand de bodymists van VS (helemaal weer herondekt), sleek highlighter palette, een catrice foundation en de siliconen blender. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ultra contour palette is ook een favoriet hier! Hmmm.. mijn favoriete product van de afgelopen maand. Dan denk ik toch de Eau Roma water van Lush. Lekker verfrissend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie favorieten. Ik herken er twee van mijn beautypakket :D Super dat ze zo goed zijn terecht gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen