Favorieten van de maand | April 2017

by - 07:00


De maand april is alweer afgelopen, en zoals elk einde van de maand heb ik nu ook weer een aantal favorieten producten van deze maand. Ik heb veel oude producten her ontdekt en je ziet deze maand heel wat andere producten als de vorige maand.


Favorieten make-up producten
Ik begin met het Beebee contour pencil dat ik afgelopen maand ontving van Make-up actie. Ik ben totaal geen held met contouren, ik bak er echt niks van. Maar met dit potlood is het zo gemakkelijk! Er komt hier binnenkort nog een uitgebreide review over.

Mijn pareltje onder de highlighters, MAC Soft & Gentle. Ik ben er nog steeds zo blij mee dat ik hem er onbewust vaak bij pak. Hij is gewoon nog steeds zo mooi!

Ik wilde al een tijdje een I heart Make-up blush heart hebben. De verpakking valt zo op tussen mijn andere blushes dat ik ook deze er vaak onbewust bij pak. Buiten dat is het ook gewoon echt een mooie blush.

Ik had afgelopen maand een aantal feestjes en dan kom ik altijd met een mooie ooglook. Ik heb zelfs mijn moeder een aantal keer opgemaakt! Ik gebruikte vaak het I heart chocolate palette in combinatie met de Kiko oogschaduw 129.

Als laatste de nepwimpers van Essence. Ik blijf ze steeds opnieuw kopen. Ik draag ze niet elke dag maar voor een feestje of festival vind ik het altijd wel leuk.

Favorieten verzorgingsproducten
Een lekker maskertje is al snel goed. Al pakte ik dit Amie mud mask er vaak bij afgelopen maand.

Ik had veel last van een droge huid, dat komt omdat het weer zo veranderlijk is. Ook mijn handen waren droog en hier heb ik normaal nooit last van. Gelukkig heb ik genoeg handcrèmes onder andere deze fijne van Nivea.

Ook mijn lippen waren heel droog. Ik heb de EOS lipbalsem een tijdje niet gebruikt omdat mijn lippen helemaal kapot gingen. Maar afgelopen maand had ik hem overal mee naartoe.

Ik heb genoeg douchgels maar deze van Balea sprong er in April echt uit, Vooral op de zonnige dagen pakte ik hem er snel bij, een frisse lente geur, heerlijk!

Wat was jouw favorieten product afgelopen maand?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

6 reacties

 1. Dat oogschaduwpalette is ook echt superfijn! Ik heb 'm uiteraard ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne producten! MAC soft & gentle is zó mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh het I heart chocolate palette is ook echt een favoriete van mij! Ik hou van de oogschaduws in dat palette!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten! ik ben erg nieuwsgierig naar de nep wimpers, heb je hier toevallig ook een review over geschreven?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blush ziet er erg leuk en mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen