Persoonlijk | Verras je moeder met sieraden op Moederdag

by - 07:00


Een bloemetje, een ontbijtje op bed of een lekker douche pakket. Allemaal dingen waar wij onze moeders mee verassen op Moederdag. Aanstaande zondag is het alweer Moederdag, maar wat moet je ze nou geven? Vandaag heb ik een aantal leuke sieraden die jij je moeder kan geven.


Lucardi heeft speciaal voor Moederdag een folder samengesteld met allemaal prachtige sieraden waar jij je moeder mee kan verassen. Hier staan verschillende sieraden in en in verschillende 'kleuren' dus voor iedere moeder wat wils. En het leuke is dat het niet alleen mooie maar ook betaalbare sieraden heeft.

Weet jij nou niet welk sieraad jij aan je moeder moet geven, aangezien de ruime keuze? Doe dan op de website van Lucardi een test voor welk sieraad het beste bij jouw moeder past. Ook vind je er nog een aantal 'Do it yourself' voor gezonde ontbijtjes en leuke uitjes die je samen kan doen om haar nog eens extra te verassen!

Hieronder een aantal sieraden uit de Moederdag collectieWat geef jij je moeder voor Moederdag?
Liefs, Lieke

(Ik ontving dit product ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.)

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

  1. Hele mooie dingen hebben ze altijd bij Lucardi. Ik zou er zelf als moeder heel blij mee zijn :D Mijn moeder maak ik altijd blij met een lekker flesje wijn en een chocolaatje. En onze aanwezigheid natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sieraden! Ik had vorig jaar van Lucardi een setje gekregen om aan mijn moeder te geven hihi. Dus dit jaar sieraden geven is voor mij geen optie. Maar het is wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie sieraden! Ik heb toevallig net vanmiddag voor mijn moeder plantjes gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen