Beauty | I did my boyfriends makeup.. and he did mine

by - 07:00


Iets wat ik vriendje en vriendinnetje zie doen op blogs of youtube kanalen. Ze doen elkaar make-up op! Al een hele tijd wil ik Rick eens opmaken, en na lang zeuren gaf hij eindelijk toe! Maar op een voorwaarde.. hij wilde ook mijn make-up doen. Dus vandaag voor jullie, my boyfriend did my make-up.

Als eerst ging ik met mijn make-uploze gezicht op een stoel zitten. Ik had wat make-up uitgezocht en neergelegd zodat ik Rick niet meteen in het diepe zou gooien. Hij kijkt vaak naar me als ik make-up doe omdat hij het interessant vind om te zien, maar bakt hij er wat van als hij het zelf mag doen bij mij?
Met alleen gezichtsmake-up

De uiteindelijke look


De foundation vind ik mooi gedaan, hij heeft het mooi met een kwast en sponsje aangebracht. Daarna ging het met mijn gezichtsmake-up bergafwaarts. Ik ben namelijk 5 keer gecontourd op mijn wangen en voorhoofd. Ook mijn wenkbrauwen heeft hij een beetje met poeder en een oogschaduwkwast (!!) overheen lopen kleuren. Ik lijk wel een lijk nu!

Het maken van een oogschaduw look heeft hij niet eens geprobeerd. Maar hij wilde wel 'dat leuke lijntje wat zo langs je oog uit loopt' maken a.k.a mijn wing. De wing zelf was in het begin nog aardig gelukt, tot hij het lijntje boven mijn oog (letterlijk) wilde gaan zetten. Dan heeft hij de blush ook maar op mijn wangen gekwakt en twee mooie rondjes op de appeltjes van mijn wangen gemaakt. Maar hij krijgt wel een pluspuntje voor de lipstick, daar was hij zelf ook wel trots op.

Hij heeft het goed geprobeerd maar helaas ben je niet de nieuwe Mari van de Ven. Nadat ik mijn gezichtje weer schoon had gepoetst was Rick aan de beurt! Ik keek hier zo erg naar uit. Ik heb Rick eerst een mooie contour gegeven en zijn wenkbrauwen in shape gebracht. Toen heb ik hem een mooie ooglook met wing gegeven, dat wat hem niet lukte. Ik vergat alleen een mooie lipstick maar ik vind wel dat het nog steeds een lekkerding is.
Before

After


Heb jij je vriend wel eens make-up op gedaan?
Liefs, Lieke


Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties