Tag | Highlighter all the way

by - 07:00


Twee jaar geleden wist ik niet wat het nut was van een highlighter, ik wilde mijn gezicht juist zo min mogelijk laten glanzen. Maar nu is een highlighter niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine en moet hij altijd on fleek op mijn gezicht zitten. Ik kwam de highlighter tag tegen en ja waarom zou ik die niet invullen?


Welke highlighter heeft de mooiste verpakking?
Dat is geen moeilijke keuze, dat is mijn Mary-Lou Minizer highlighter van Thebalm. Thebalm heeft sowieso prachtige verpakkingen voor hun producten en zo heeft deze highlighter dat ook. Het is eens wat anders dan een doorzichtige verpakking (waar ik normaal gesproken erg fan van ben). De kleuren zijn leuk, het plaatje is leuk en de afwisseling van lettertypes en groottes.
  

Beste naturel highlighter?
Ook dit is een makkelijke keuze. Dat is namelijk mijn Kiko Cream radiance highlighter 01 Twilight. Dit is een highlighter uit de Midnight Siren limited edition. Dit is een cream highlighter, al breng ik hem zelf het liefst aan met een kwast dan met mijn vingers. Hij geeft een mooie subtiele glans die perfect bij mijn huid past, dit is een highlighter die ik vaak gebruik als ik naar school of werk ga.


Beste party highlighter?
Als ik een feest, festival heb of ik ga opstap dan gebruik ik momenteel de Essence Prismatic Rainbow 10 Be a Unicorn. De highlighter geeft een mooie glans en omdat hij er zo kleurrijk uitziet pak ik hem er sneller bij als ik mezelf klaar maak voor een feestje. Ik ben dan helemaal in de feest mood en pak dan sneller producten erbij die er kleurrijk en leuk uitzien.


Meest gebruikte highlighter?
Ik denk dat dat wel duidelijk te zien is op de foto's. De MUA Undress your skin highlighter was mijn eerste echte highlighter. Pas een halfjaar later kwamen er meerdere highlighters bij.
 

Minst gebruikte highlighter?
Officieel is het een shimmer powder maarja ik gebruik hem soms ook als highlighter, soms. Dit is de Ticket to paradise shimmer powder 01 Tropical heat uit de Ticket to paradise limited edition lijn van Essence. Je kan de pan een beetje zien maar dat komt omdat ik hem heb laten vallen, verder gebruik ik hem eigenlijk bijna nooit.


Duurste highlighter?
Mijn duurste highlighter is nog steeds het pareltje van alle highlighter die ik heb. Mac Soft & Gentle kocht ik vorig jaar op het vliegveld in Mallorca, nog steeds ben ik er even blij mee als toen. En heb ik ook geen spijt van de €24,- die ik er aan besteed heb. Officieel is de highlighter €31,50 maar ja dat is het voordeel van kopen op het vliegveld!
 

Goedkoopste highlighter?
Mijn goedkoopste highlighter was eigenlijk gratis, ik kreeg deze namelijk bij de bestelling die ik deed bij Colourpop. Ik mocht kiezen tussen een aantal verschillen highlighters en ik ging voor de Candyman highlighter. Een warme heel goed gepigmenteerde highlighter. Hij kost €7,-


Favorieten highlighter van dit moment?
Ik probeer vaak af te wisselen tussen mijn highlighters, maar momenteel is de BeeBee highlighter een groot favoriet. Het is een mooie highlighter die goed gepigmenteerd is maar toch een subtiele glans geeft.
 

Wat is jouw favorieten highlighter?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

 1. Leuke tag! Ik had niet gedacht dat die Prismatic Rainbow highlighter van Essence zo mooi zo zijn, die kleurtjes schrikken mij toch wat af. Zelf heb ik de Mary Lou-Manizer en Soft & Gentle ook, vind ze beiden heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie highlighters en leuke tag! Ik heb eigenlijk helemaal niet veel highlighters. Mijn favoriet is die van WeHeartMakeup.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww, toffe highlighters heb je! Soft & Gentle is toch wel echt prachtig!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collectie heb je zo! Mijn favoriete highlighter van dit moment zit in het bronze and glow duo van I heart makeup.

  BeantwoordenVerwijderen