Samenwerking | Dilemma's met TheSparklingBeauty

by - 07:00


Laatst werd ik door Romy van The Sparkling Beauty benadert voor een samenwerking. We wilde een soort van swap doen in de vorm van Dilemma's. Hoe leuk is het om via mijn blog terecht te komen op een ander blog dat ik leuk vind? Lees dan snel verder!


Zoals ik al zei blogt Romy op The Sparkling Beauty. Zoals de naam al zegt schrijft ze veel Beauty gerelateerde artikelen maar je komt er ook leuke outfit posts, tags en persoonlijke verhalen tegen. Je kan het een klein beetje vergelijken met mijn blog! We stuurde elkaar onlangs 5 beauty dilemma's op, ben je benieuwd naar mijn antwoorden op Romy's dilemma's?

Dilemma's
Nooit meer bloggen of nooit meer uitgaan?
We beginnen meteen met een moeilijke, ik ben namelijk een enorm feestbeest en ben eigenlijk elk weekend wel in de stad, op een festival of een feestje thuis te vinden. Bloggen vind ik ook gewoon heerlijk om te doen, het maken van de foto's, mijn creativiteit kwijt kunnen en natuurlijk schrijven. Maar toch zou ik dan gaan voor nooit meer bloggen, ik ben nu eenmaal een feestbeest haha!

Nooit meer mascara of nooit meer wenkbrauwproducten?
Als je Lifestyle Lieke volgt dan weet je dat mijn wenkies mijn alles zijn! Ik kies daarom sowieso voor nooit meer mascara. Zonder wenkbrauwpoeder heb ik gewoon geen wenkbrauwen, mijn wenkbrauwen zijn zo lichtblond haha het ziet er zonder poeder gewoon niet uit.

Nooit meer shoppen of nooit meer online bestellen?
Ook een lastige keuze, online shoppen is zo lekker makkelijk. Vanaf de bank je favorieten items in je winkelmandje gooien.. maar toch ga ik voor nooit meer online shoppen. Ik kan namelijk helemaal gelukkig zijn na een middagje in de stad en dan mijn geld uitgeven aan de items die ik echt leuk vind en mij mooi en goed staan.

Nooit meer acteren of nooit meer fotograferen?
Zoals jullie misschien weten volg ik een leisure en hospitality opleiding, een wat? ik word opgeleid tot (onder andere) entertainer, een onderdeel daarvan is acteren. Oktober vorig jaar begon ik ook aan een toneelopleiding van een aantal weken omdat ik mij na deze studie misschien wilde verdiepen in het acteren. Maar omdat dit zo'n harde wereld is en de evenementen richting van mijn opleiding mij toch meer aansprak ben ik hierin niet verder gegaan. Al mis ik het elke avond doen van shows en op het toneel staan als een voorbeeld voor mensen, kies ik voor nooit meer acteren. Fotograferen is nu wat mij veel bezig houd en ik word oprecht heel gelukkig van een mooie goed gelukte foto.

Nooit meer oogschaduw of nooit meer eyeliner?
Dit is geen moeilijke keuze, al heb ik honderden verschillende oogschaduw paletten ga ik toch voor nooit meer oogschaduw. Ik draag dit ook eigenlijk alleen op feestjes. Eyeliner is een deel van mijn dagelijkse routine en klasgenoten, collega's en vriendinnen kennen me ook niet zonder. Ken je dat Snapchat filter met de rode lipstick, de wing en de rode bandana? veel school genoten zeggen dat dit een filter gemaakt van mij is haha.

Dat waren een aantal lastige dilemma's, ben jij benieuwd naar de dilemma's die ik voor Romy heb en wat haar antwoorden daarop zijn? Kijk dan even op haar blog.

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

1 reacties