Review | Storybook cosmetics wizard wands dupe Aliexpress

by - 07:00


Ik ben een groot Harry Potter fan. Ik heb alle films al honderden keren gezien inclusief Fantastic Beasts, ik heb een aantal boeken gelezen en ik ben naar de exhibition in Utrecht geweest. Nu kwam Storybook Cosmetics een tijd geleden uit met een kwasten set van Harry Potter, ik vond deze erg prijzig dus ik snuffelde wat rond op Aliexpress en kwam een mooie dupe tegen.


De verpakking
De kwasten komen binnen in een fluweel zakje met daarop het logo van Storybook Cosmetics. Ik vind het netjes dat de kwasten niet gewoon los in het kartonnen doosje zijn gegooid waar ze in binnen kwamen. Er werd namelijk nergens op de foto of bij het artikel aangegeven dat dit leuke zakje er omheen zou zitten.

De kwasten
Wat mij ten eerste erg opvalt als ik kijk naar mijn kwasten set en de set op de site van Storybook Cosmetics is dat de kwasten totaal niet op elkaar lijken. De dupe set kwasten lijken meer op de 'echte' kwasten uit de films. De set van Storybook Cosmetics zelf kan ik niet echt plaatsen, ik weet niet welke kwast van wie is
Perkamentus - Harry Potter - Hermelien - Voldemort - Ron (?)

De kwasten zijn helemaal zilver zoals je kan zien, de kwast zelf heeft een ombre effect van donker naar licht grijs. De kwasten zijn echt heel zacht en dit had ik niet verwacht! De haren staan mooi dicht op elkaar en je kunt er een prachtige look mee maken.

De set is een oogschaduw kwasten set die bestaat uitjk: een blending brush, een platte oogschaduw kwast, een schuin afgesneden kwast, een kleine platte oogschaduw kwast en een crease kwast. 

Conclusie
Ik vind het een mooie dupe, al lijken de kwasten kwa uiterlijk niet op elkaar. De dupe lijkt veel meer op de echte kwasten en dat vind ik als Harry Potter fan wel erg grappig. De kwasten zijn heel licht en zijn fijn om vast te houden aangezien er figuren op de kwasten zitten. De kwasten zelf zijn gewoon zacht en mooi en je kan er een mooie look mee maken.

De kwasten set kost €4,57 en is hier te koop.

Zou jij dit kwasten set aanschaffen?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

2 reacties

  1. Oh wat leuk zeg! Hihi, erg leuk om cadeau te geven aan een Harry Potter fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heel tof! Heb ze zelf ook. Helaas niet met zo'n mooi hoesje erbij.

    BeantwoordenVerwijderen