Persoonlijk | Mijn vriendin als blogger

by - 07:00


Als je mijn blog volgt zie je Rick vaak voorbij komen. Rick is sinds een tijdje mijn vriend maar we kennen elkaar al veel langer. Niet alleen leest hij mijn blog maar ook helpt hij mij vaak met ideeën en als ik outfit foto's wil maken gaat hij maar al te graag mee. Vandaag schrijft Rick over wat hij er van vind dat ik een blogger ben.

Ik en Lieke kennen elkaar al een hele tijd. Ik zag haar in de schoolgangen lopen en al was ik enorm zenuwachtig heb ik haar toch mee op een date gevraagd. We hebben samen veel leuke dingen gedaan en meegemaakt en van het een kwam het ander en zo werd ze mijn vriendin. Ik wist dat ze een blog had en ik lees ook elke keer als er een nieuw artikel online komt. Ze vroeg me om dit artikel te typen en dat vond ik hartstikke leuk! 

❤ Wat vind ik van jouw blog? Ik vind dat je een leuk blog hebt, ik probeer zo vaak mogelijk alles te lezen. Het is leuk om te zien wat je bezighoudt. Vaak vertel je al over de onderwerpen en soms kom ik er zelf in voor. Je bent er serieus en enthousiast mee bezig, dat bewonder ik.  

❤ Wat vind ik van de onderwerpen waarover jij schrijft? Het zijn erg leuke onderwerpen en zeker afwisselend. Het zijn vooral vrouwen onderwerpen, maar dat maakt mij niet uit ik lees het natuurlijk alsnog.  

❤ Was ik al bekend met bloggen? Ik was wel bekend met bloggen. Sommige mensen bloggen bijvoorbeeld over hele specifieke dingen, zoals hobby’s. Volgens mij zijn er niet echt regels voor. Je ziet er ook steeds meer over in de media, dus je kunt er eigenlijk niet echt meer omheen.  

❤ Zijn er minder leuke dingen aan een bloggende vriendin?  Ik merk er niet zoveel van. Het zou, denk ik, anders zijn als je er meer dan 40 uur aan zou werken. Je blogt met mate, al is het vrij constant. Vaak werk je eraan als ik er niet ben. Daarom krijg ik er ook niet heel veel van mee. Ik denk alleen maar dat het goed is dat je zoiets leuks hebt om te doen. Het hoort bij jou en dat vind ik superleuk! Ik ben alleen wel verplicht om mee foto’s te gaan maken haha.. 

❤ Wat zijn de voordelen of wat is leuk aan een bloggende vriendin? De eigenschappen zoals goed taalbeheersing en plannen zitten al in je. Met bloggen kan je dat goed laten zien. De mooie wanddecoraties met foto’s zijn ook leuk. Je ontwikkelt verschillende eigenschappen wel verder, zoals het steeds weer zoeken naar nieuwe onderwerpen. 

❤ Vind ik het leuk om je te helpen of zelf te schrijven?  Ik vind het erg leuk om te helpen, bijvoorbeeld met foto’s maken of helpen met ideeën.  
Het is ook erg leuk dat ik dit stukje mag schrijven, heb er echt met plezier aan gewerkt.   

❤ Wat ik nog kwijt wil: 
Ik vind het leuk om te merken dat je een steeds groter publiek trekt. Ga zo door! 

Liefs, Lieke en Rick

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

5 reacties

 1. Awwwh, wat cute! Heel erg lief om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. is de helft van de antwoorden nu gwn hetzelfde als van Iris' blog? :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehm sorry? Ik heb volgens mij toch echt een andere vriend hoor, hij heeft dit zelf ingevuld. Jammer dat de reactie anoniem moet zijn :)

   Verwijderen