Outfit lookbook | The ultimate spring look

by - 07:00

Het is lente maar het weer wisselt een beetje af. De ene dag moeten we met een sjaal om en een capuchon op lopen omdat het waait en regent, en de andere dag kunnen we in onze favorieten lente outfit rondlopen omdat het zonnetje vol schijnt. En aangezien het vorige week lekker weer was heb ik voor jullie mijn ultieme lente look.

Een van mijn favorieten kleding items van dit moment is mijn spijker jasje, ik ben er echt dol op en zou hem zo elke dag aan kunnen. Ik combineer hem niet graag met een blauwe spijker broek omdat ik dat persoonlijk niet mooi vind. Momenteel vond ik een zwarte broek nu niet bij het weer passen. Aangezien mijn witte broek al twee seizoenen niet uit de kast gekomen is ging ik daar eens lekker mee combineren!


 Ik heb het gelukt dat warme en koele tinten mij beide goed staan. Ik wissel dus vaak af tussen zilveren en rosé gouden sieraden (gouden sieraden zijn niet echt mijn ding). Met dit weer vind ik rosé gouden sieraden en accessoires helemaal leuk. Lekker die warme tinten om mij heen met het warme weer.Outfit
Spijkerjasje - De markt
Shirtje - Only
Broek - Boohoo.com
Schoenen - Adidas

Accessoires
Zonnebril - Cheapasszonnebrillen.nl
Riem - Pull&Bear
Schakelarmband - Zinzi
Hartjes armband - Zinzi
Horloge - Lucardi
Pet - H&M

Wat is jouw ultieme lente look?
Liefs, Lieke

Fotograaf: Rick van Gestel
Locatie: Spoorzone Tilburg

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

9 reacties

 1. Wat een leuke look! Ik wil ook nog heel erg graan een witte jeans! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! En jaaa een spijkerjasje is echt een must voor de lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Erg mooie combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Vooral de sieraden die je draagt vind ik erg tof om te zien! Mooie foto's by the way!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe locatie ook! Looking good :) Dat spijkerjasje is ook echt stoer, zoiets zoek ik nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supertof spijkerjasje! Je ziet er echt goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit en mooie foto's Lieke! Het spijkerjasje vind ik ook een hele toffe item.

  BeantwoordenVerwijderen