Mijn week #16 | Beauty and the beast, diploma uitreiking en mijn eerste werkdag

by - 09:44


Nu ik geslaagd ben en een baan heb ik het wat drukker, het lijkt wel of ik ook meer 'zin' heb om dingen te plannen met vriendinnen. Al ben ik wel wat vermoeider dan voorheen ik ben blij dat ik niet meer thuis zit. Vandaag laat ik weer een leuke week zien!


Mijn week
Maandag was het nog tweede paasdag wij doen hier eigenlijk niks mee. Ik had dus een lekkere pyjama dag, dat is ook wel eens heel fijn! Ik downloadde een game die ik vroeger veel speelde 'Maplestory' en heb s' middags gespeeld. S' avonds keek ik de film Split, een interessante en goed gespeelde film. Dinsdag werd ik rustig wakker, en omdat mijn vriend op stage is hebben we even gefacetimed. In de middag ben ik met mijn moeder gaan lunchen bij Bakker Bart en zijn we ook nog een aantal winkels in gegaan. S' avonds ging ik met Quinty naar 'Beauty and the beast' wat een mooie film was dit, ik vond hem echt heel leuk!

Woensdag ochtend heb ik lekker uitgeslapen, in de middag ging ik langs bij mijn oude werk op wat spullen af te geven en ook een aantal spullen op te halen. Toen ik thuis kwam heb ik een aantal mooie foto's gemaakt voor mijn blog. S' avonds heb ik weer even liggen gamen maar ben erg vroeg naar bed gegaan. Donderdag was een spannende dag, s'avonds was namelijk mijn diploma uitreiking. Overdag heb ik weinig gedaan, ik heb ver vooruit gewerkt met mijn blog en heb een aflevering van 'Once upon a time' gekeken. Rond 4 uur ging ik mezelf klaarmaken, ik heb zelfs tussendoor nog gekookt! S' avonds was het zo ver, de diploma uitreiking. Na een aantal praatjes van leraren, een geweldige show en filmpjes waar onze coaches dingen vertelde over de leerlingen was het dan eindelijk tijd om het papiertje te ondertekenen.

Vrijdag sliep ik weer uit en begon ik mijn ochtend rustig aan met een uitgebreid ontbijt. S' middags werkte ik aan de dansen voor mijn groep. En om half 3 was het alweer tijd om dansles te geven aan mijn twee groepen. Na de dansles had ik enorme haast want ik zou mijn moeder wegbrengen naar een feest en ik moest zelf omkleden voor een etentje. Helaas stond ik in de file toen ik de snelweg opreed. Een heel gedoe maar uiteindelijk was mijn moeder op het feest en mijn vader, zusje en ik onderweg naar de stad (mama kwam later naar de stad). We hadden een gezellig etentje met de familie. Als eerst hebben we zitten borrelen bij café Bar le Duc en daarna heerlijk gegeten bij brasserie Bob & Co. Het was ook nog eens heel erg gezellig.

Zaterdag sliep ik weer uit en heb ik mezelf daarna meteen klaargemaakt. Om half 1 had ik een afspraak bij mijn dansschool want we hadden een docenten middag. Omdat we aan het eind van het dansseizoen een voorstelling hebben wilde nog even wat dingen afspreken en ook moeten wij als docenten een dans doen, deze moesten we nog aanleren. Het was een hele gezellige dag, we hebben hard gewerkt maar het resultaat is er! Zondag had ik dan eindelijk mijn eerste werkdag bij Doe Nederland, ik heb de hele dag bij de escape rooms gezeten en dit uitje begeleid. S' avonds was ik enorm moe en sliep ik ook niet al te laat.

Foto's
De film Split is echt een aanrader als je van spannende films houdt.

Elke dag begin ik met een smoothie, hmm

Broodje brie met honing en walnoten en een verse jus bij Bakker Bart

Eindelijk naar Beauty and the Beast!

Mijn lekkere toetje, vanille ijs met aardbeien.

Een leuke foto met mijn vriendinnen tijdens de diploma uitreiking. We vonden de bellen heel grappig

Alle geslaagde van mijn opleiding

DAAR IS DIE DAN :D

Familie foto in het restaurant

Als voorgerecht at ik carpaccio salade, als hoofdgerecht biefstuk met pepersaus en als toetje dit. Caramel zeezout ijs!

Een groepsfoto met mijn dans docenten team!
Blog posts
Outfit lookbook | The ultimate spring look
Het is lente maar het weer wisselt een beetje af. De ene dag moeten we met een sjaal om en een capuchon op lopen omdat het waait en regent, en de andere dag kunnen we in onze favorieten lente outfit rondlopen omdat het zonnetje vol schijnt. En aangezien het vorige week lekker weer was heb ik voor jullie mijn ultieme lente look.

Persoonlijk | Terugblik op mijn studie aan de Cosmo Academy
Gisteren was het dan zover.. mijn diploma uitreiking. Na 4 jaar studeerde ik eindelijk af het Koning Willem 1 college in Den Bosch waar ik de studie leisure & hospitality executive volgde aan de Cosmo academy, een MBO4 opleiding. Ik neem jullie mee naar een terugblik van de afgelopen 4 jaar.

Tag | Highlighter all the way
Twee jaar geleden wist ik niet wat het nut was van een highlighter, ik wilde mijn gezicht juist zo min mogelijk laten glanzen. Maar nu is een highlighter niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine en moet hij altijd on fleek op mijn gezicht zitten. Ik kwam de highlighter tag tegen en ja waarom zou ik die niet invullen?

Geluksmomentjes
☼ De mooi georganiseerde diploma uitreiking
☼ Pakketjes ontvangen voor mijn blog'
☼ Eindelijk weer werken
☼ Fijn ontvangen worden door nieuwe collega's
☼ Gelukkig zijn

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

8 reacties

 1. Leuke week! Ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne week :) Split vond ik ook echt een goede en spannende film, wat een zieke vent joh! Dat broodje van Bakker Bart gaat er hier wel in nu, hihi. Ik wens je een fijne, nieuwe week toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne week! Wat fijn ook dat je je diploma nu echt in ontvangst hebt kunnen nemen. Van je broodje brie krijg ik honger haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's ! Heerlijk vanille ijs met aardbeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je diploma! Leuke foto's met je vriendinnen en klasgenoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk weekje heb je gehad zeg! Gefeliciteerd met je diploma <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne week! Natuurlijk gefeliciteerd met je diploma!
  Split is inderdaad een goede film, heb deze ook vorige week gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag meteen dat je broodje van de bakker Bart was haha! Leuke foto's ♥

  BeantwoordenVerwijderen