Mijn week #15 | Afscheid nemen, leuk nieuws en geslaagd of niet!?

by - 07:00


Er is weer (zoals ik bijna elke week zeg) een week voorbij gevlogen. Deze week heb ik in tegenstelling tot mijn afgelopen anderhalve maand veel gedaan. Daarom bestaat deze 'Mijn week' uit veel gezellige dingen en ook nog een paar leuke nieuwtjes.


Mijn week
Maandag begon mijn dag al heel vroeg, ik had er een leuk weekend op zitten en was nogal laat naar huis gegaan. Maar mijn wekker ging maandag alsnog om half 7! Ik had namelijk om 10 uur mijn herexamen en omdat ik zo'n druk weekend had en weinig heb kunnen leren stond ik vroeg op voor een extra leer momentje. Om 10 uur had ik dus mijn examen en na afloop had ik deze keer een goed gevoel! Eind van de middag was het weer tijd voor een danslesje. Dinsdag was ik ook alweer vroeg wakker want ik reisde met de auto naar Tilburg om een dagje bij vriend lief te zijn. Rick volgt dezelfde opleiding als mij daarvoor moet hij ook stage lopen, afgelopen woensdag avond vertrok hij en vandaar dat we dinsdag heel de dag samen waren. We hebben een middagje foto's gemaakt omdat hij dat net zo leuk vind als ik, we hebben een lekker ijsje gegeten en s' avonds hebben we nog zitten gourmetten. Ik ben ook laat naar huis gegaan omdat ik hem natuurlijk enorm ga missen.

Woensdag was een rust dagje, ik ben begonnen aan de serie '13 reasons why'. Inmiddels heb ik hem al helemaal gezien en vond ik het een mooie en interessante serie. Buiten mijn luie dagje maakte ik ook nog blogfoto's en werkte ik lekker vooruit met bloggen. Donderdag was de dag.. ik zou vanaf 9 uur gebeld kunnen worden met de uitslag van mijn examen. Het duurde en het duurde maar en ondertussen had ik mij al klaar zitten maken voor het sollicitatiegesprek dat ik om 11 uur had. Om half 11 toen ik in de bus zat werd ik dan eindelijk gebeld met het nieuws dat ik geslaagd ben! Hier komt nog een uitgebreid artikel over. En alsof mijn dag niet beter kon worden heb ik ook nog een contract ondertekend bij Doe Nederland waar ik als activiteitenbegeleider aan de slag ga. S' avonds ben ik met Quinty aan de Maas gaan zitten, heerlijk in het laatste zonnetje van de dag zitten terwijl we kletsen over onzin.

Vrijdag heb ik lekker uitgeslapen en vrij weinig gedaan, ik keek weer lekker wat series op Netflix. S' middags heb ik dansles gegeven, in de avond kwamen mijn opa en oma langs voor een chocolade bol want ja ik ben geslaagd en dat moet toch wel een beetje gevierd worden. Zaterdag ben ik samen met mijn ouders op pad gegaan voor de Paasboodschappen, ook hebben we nog wat leuke bloemen gekocht voor in de tuin. S' middags kwam vriendinnetje Iris langs, we hebben samen foto's gemaakt en gekletst. Zondag was het eerste paasdag, samen met mijn moeder zette ik een lekkere Paasbrunch in elkaar. De familie kwam langs en we hebben een heel gezellige middag gehad met zijn allen. En natuurlijk genoten van het eten!

Foto's

Een laatste foto voordat ik Rick een tijdje niet ging zien!

Lekker gourmetten!

Een van de foto's die Rick van mij maakte.

Mijn ontbijt smoothie met banaan, mango en hazelnoot. Love it!

Deze serie is een aanrader voor iedereen :D

Rick liet een trui bij mij achter zodat ik iets van hem had. Donderdag had ik hem dan ook meteen aan hihi

Gezellig met vriendinnetje Quinty aan de Maas

Het cadeautje dat ik van papa en mama kreeg omdat ik geslaagd ben.

En voor een kluns zoals ik hoort daar natuurlijk een hoesje omheen.. 

Ik ben helemaal into the smoothies als ontbijt.

Rebirth 2017 kan ook bij de verzameling!


Ziet het er niet heeeeeeeerlijk uit!?
Blog posts 
Fashion | 3x Cheap ass zonnebrillen
Door het heerlijke weer heb ik de zomer al in m'n bol, ik ben aan het shoppen geslagen en heb drie nieuwe zonnebrillen gekocht. Ze zijn leuk, je kan ze voor elke gelegenheid gebruiken en ze zijn ook nog eens super budget!

Festival | Rebirth 2017
Dat is alweer een hele tijd geleden, een festival gerelateerd artikel op Lifestyle Lieke. Al drie jaar op een rij begin ik het festival seizoen op Rebirth. Dit festival is in Haaren wat maar een kwartiertje van mij vandaan ligt. Dit jaar was het festival alleen wat anders dan mijn voorgaande jaren.

Samenwerking | Dilemma's met TheSparklingBeauty
Laatst werd ik door Romy van The Sparkling Beauty benadert voor een samenwerking. We wilde een soort van swap doen in de vorm van Dilemma's. Hoe leuk is het om via mijn blog terecht te komen op een ander blog dat ik leuk vind?

Geluksmomentjes
☼ SLAGEN
☼ Vriend lief die zijn pauze opoffert om mij te Facetimen
☼ Lachen met familie
☼ Samen zijn met Pasen
☼ Een baan hebben
☼ Mijn nieuwe Iphone 6S rosé gold

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

3 reacties

  1. Gefeliciteerd met het feit dat je geslaagd bent en met je contract! Superleuk werk lijkt me dat. Smoothies zijn lekker. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals gefeliciteerd met je slagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk weekje zeg! Gefeliciteerd me je slagen meis! <3

    BeantwoordenVerwijderen