Mijn week #13 | Vriendinnen weekend, lente schoonmaak en gezakt zijn

by - 08:44Deze week vloog voorbij! Ik werd elke ochtend wakker met zonnestralen in mijn kamer en vogels
buiten. Ik voelde echt dat het lente was, niet alleen aan het weer maar ook aan mezelf. Ik ondernam meer dingen en had ook gewoon steeds meer zin in mijn dag. Kijk je mee naar mijn afgelopen week..


Mijn week
Maandag was zoals gewoonlijk een rustig dagje, ik begon opnieuw aan de serie the 100. Ik was hier al ooit eens aan begonnen maar nooit verder gekeken, het einde van de week was ik al bij seizoen 4. S' middags gaf ik dansles en er begint een eind te komen aan de dans die ik maak! Maandagavond ben ik naar de kapper geweest, ik heb mijn puntjes laten knippen en mijn laagjes, mijn kapster heeft zuinig geknipt want ik wil mijn haar laten doneren. Dinsdag stond ik vroeg op ik ging namelijk samen met mijn moeder en tante een lente schoonmaak houden bij mijn opa en oma. Ik heb heel de keuken van binnen en buiten gedaan. En toen we klaar waren hebben we gezellig geluncht. Dinsdagavond ging ik naar de schoonheidsspecialiste op mijn wenkbrauwen weer mooi te maken!

Woensdag heb ik uitgeslapen, ik lag namelijk heel de nacht wakker omdat ik gestoken ben door een mug en ik jeuk had als een malle. Woensdag overdag keek ik ook weer naar the 100 en heb ik ook nog even aan mijn blogje gewerkt. Om 4 uur was mijn vriend klaar op school, ik heb hem opgehaald en we zijn samen doorgereden naar Tilburg. Zijn stiefvader was jarig dus we hadden een klein gezellig feestje. Als avondeten hebben we daar ook nog lekker Chinees gegeten jumm. Donderdag was een spannende dag, ik heb ik bijna niks kunnen doen van de zenuwen. Ik kreeg namelijk de uitslag van mijn examen. Helaas ben ik weer gezakt op een vak.. Maar het goede nieuws is dat ik nog één kans krijg om hem voor de diploma uitreiking te maken en misschien dus nog te kunnen slagen. S' avonds ben ik gezellig met Quinty in het zonnetje aan de Maas gaan zitten, even afleiding en we hebben veel gelachen

Vrijdag poetste ik de badkamer en mijn eigen kamer, niet veel spannends dus. S' middags gaf ik twee uurtjes dansles en ook bij deze groepen gaan de dansjes heel goed. Na het eten ging ik samen met mijn ouders en zusje naar de Decathlon in Best, omdat ik deze zomer naar Bonaire ga wilde ik een snorkel setje hebben. Zaterdag was het vriendinnen weekend, helaas was er één ziek en waren we dus nog maar met zijn tweeën over. Zaterdag avond maakte we lekkere hapjes en cocktails en keken we films op tv. Zondag hebben we geshopt in Tilburg, ik ben eindelijk weer eens los gegaan en de shoplog komt deze week ook meteen online!


Foto's
Hmm een lekker ontbijtje op bed

Als je gewend bent om tot 10 uur in bed te liggen is 8 uur best wel vroeg..

De tekst spreekt voor zicht haha

Mijn lekkere lunch hmm, een bagel met carpaccio.

Ijsjes met het lekkere weer

Mijn nieuwe zonnebril kwam binnen! Deze zien jullie in mijn shoplog aankomende week.

Dit is momenteel mijn favorieten chips, misschien ook omdat de zak roze is haha.

Heerlijk de laatste stralen zon meepikken aan de Maas.

Mozzarella sticks, nacho chups met salsa en kaas uit de oven en lekkere cocktails, hmmm.

Onze lunch voordat we flink gingen shoppen.

Zondag avond was ik helemaal gesloopt..
Geluksmomentjes
☼ Heel veel lachen met vriendinnen
☼ Het lekkere weer
☼ Uitslapen
☼ Lekker in mijn vel zitten
☼ Shoppen naar dingen die ik echt graag wil

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat balen dat je gezakt bent! Gelukkig heb je nog een kans en hopelijk komt het dan wel goed. Verder klinkt je week heerlijk! Ik merk ook echt dat ik meer zin heb om dingen te doen met mooi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je je haar gaat doneren zeg! Wel balen dat je gezakt bent. De volgende herkansing gaat het je vast wel lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat balen dat je gezakt bent! Maar die herkansing gaat helemaal goed komen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je gezakt bent, wel fijn om dan nog een kans te krijgen. Ik zal voor je duimen! Verder leuke foto's en mooie geluksmomenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar je shoplog! *winkwink*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat je gezakt bent! ik denk dat je de herkansing helemaal nailt! Voor de rest heb je een leuke week gehad zo te zien.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen