Mijn week #13 | Heel veel leren, feestjes & the 100 verslaafd

by - 13:07


Oeps.. vanwege mijn drukke weekend komt dit artikel wat later online dan gepland. Ik heb weer een leuke en gezellige week achter de rug met veel nieuws en leuke dagen. Kijk jij mee naar mijn afgelopen week?


Mijn week
Vorige week kreeg ik te horen dat ik helaas weer gezakt ben. Daarom bestond mijn maandag vooral uit leren in combinatie met afleveringen van The 100 kijken. Ook gaf ik aan het einde van de middag nog dansles. Dinsdag ochtend was ook niet heel spannend, ik keek series en leerde weer veel. S' middags kwamen er wel een aantal leuke dingen binnen. Ik kreeg namelijk mijn Harry Potter kwasten van Aliexpress binnen en nog een nieuwe zonnebril! (over beide komt binnenkort een review). Het leukste nieuwtje van de dag was dat ik een mail kreeg dat ik kaartjes had gewonnen voor Rebirth dag 2. Dinsdag avond sprak ik met Quinty af en hebben we gezellig aan de Maas gezeten in het zonnetje

Woensdag had ik met mijn vriend in de stad afgesproken, we hebben samen geshopt en daarna nog foto's gemaakt. S' middags heb ik veel blogfoto's gemaakt omdat ik ineens weer vol inspiratie zat. Ook leerde ik natuurlijk nog en keek ik weer naar The 100. Donderdag had ik examen inzage, dit is niet verplicht maar ik vind het zelf fijn om te zien op welke 'werkprocessen' ik veel fouten maakte. Donderdag middag deed ik boodschappen met mama en ben ik ook weer hard aan de bak gegaan met leren.

Vrijdag was Rick al vroeg bij mij, hij kwam namelijk meteen na zijn toetsen naar mij toe. We hebben gezellig samen geluncht en zijn toen naar mijn danslessen gegaan. S' avonds aten we bij hem thuis en zijn we naar een feest van zijn beste vriend gegaan. Het werd erg laat (half 4). Zaterdag werden we lekker brak wakker, we maakte ons rustig aan klaar en s' middags hadden we de verjaardag van mijn zusje. De verjaardag liep tot s' avonds laat door omdat ze thuis nog een groot feest gaf, pfoeh alweer een avond laat in bed. Zaterdag stonden we dus weer lekker brak op! We maakte ons weer op ons gemak klaar en om 12 uur ging ik naar een vriendin toe. De kaartjes die we wonnen voor Rebirth waren namelijk voor afgelopen zondag. We zijn er de middag geweest want Renee vierde s' avonds haar verjaardag. Om 7 uur zaten we gezellig met vriendinnen in de tuin te borrelen.

Foto's

Mijn nieuwe zonnebril! Hier komt komende week een post over.

Ik heb alle 4 seizoenen in één week gezien en ik ben nu helemaal bij!

Gezellig op Rebirth festival!

Voor in het boekje 

Mijn Harry Potter kwasten!
Feestje van Renee, gezellig borrelen!

Onderweg naar school voor de inzage van mijn examen.

Een lekker taartje bij Rick zijn familie.

Blog posts 

Shoplog | Cheapasszonnebrillen, Kruidvat, Bershka en meer
Onlangs ging ik met een vriendinnetje shoppen in Tilburg. Ik had de lente kriebels en kocht een hele hoop nieuwe kleding, schoenen en bestelde ook nog wat spullen online.

Books | Travel journal update
Vorig jaar liet ik jullie al eens mijn Travel journal zien. Hierin bewaar ik festival muntjes, spullen van mijn vakantie, theater kaartjes en nog veel meer. Ik laat jullie na een jaar weer eens een kijkje nemen in mijn verzamel boekje.

Persoonlijk | Mijn vriendin als blogger
Jullie zien Rick veel voorbij komen op mijn blog en daarom vond ik en hij zelf het leuk dat hij eens wat zou schrijven op mijn blog. Hij krijgt er veel van mee en is een van mijn grootste fans. Hij schreef afgelopen week een stukje hoe hij het vind dat ik een blogger ben.

Geluksmomentjes
☼ Kaartjes winnen
☼ Heerlijk weer
☼ Gezellig weekend 
☼ Wakker worden naast vriend lief
☼ Borrelen met de vriendinnengroep

Liefs, Lieke 

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

2 reacties