Festival | Rebirth 2017

by - 07:00


Dat is alweer een hele tijd geleden, een festival gerelateerd artikel op Lifestyle Lieke. Al drie jaar op een rij begin ik het festival seizoen op Rebirth. Dit festival is in Haaren wat maar een kwartiertje van mij vandaan ligt. Dit jaar was het festival alleen wat anders dan mijn voorgaande jaren.


Als je mijn blog volgt weet je dat ik momenteel thuis zit en geld verdien met het geven van danslessen. Maar hier moet ik ook mijn maand mee doorkomen dus ik heb niet meer zoveel te besteden als eerst. Dit jaar zou ik dan ook eigenlijk niet naar Rebirth gaan.. Maar zoals je misschien wel hebt gelezen in 'Mijn week' won ik afgelopen week een prijsvraag waardoor ik twee tickets voor dag twee won. Al hadden mijn vriendin en ik al wat gepland staan zijn we die dag toch een aantal uurtjes gegaan.

We waren rond half twee op het festival, we hebben meteen muntjes gehaald en een rondje gelopen over het terrein. Het was dit jaar groter dan het jaar ervoor. We zijn even alle tenten af gegaan maar begonnen uiteindelijk bij de Mainstage waar NSCLT aan het draaien was. Gedurende de middag zijn we nog naar Voidax, B-front, Dansado & feestneger en Frequencerz geweest. Omdat we nog een feestje hadden gingen we rond zes uur weer naar huis.

De verschillende podia's waren in tenten, je had de mainstage die gehost werd door B-front, de Puinhoop Extravaganza tent die gehost werd door Puinhoop Kollektiv, de Reborn stage die gehost werd door Hard News en als laatste de gezelligheid kent geen tijd stage. Buiten de podia's waren er nog verschillende eet tentjes, toiletten, overdekte zit plekken en kluisjes waar je je spullen in kwijt kon. De zondag tickets van Rebirth waren €25,- parkeren bij het festival terrein kost €10,- en de muntjes zijn €2,85 per stuk.

Ben jij al wel eens op Rebirth geweest?

Liefs, Lieke 

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  


You May Also Like

4 reacties

 1. Wat heerlijk dat jullie al naar een festival zijn geweest dit seizoen! Ik kijk al echt uit naar de zomer om weer een aantal leuke festivals af te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je kaartjes hebt gewonnen, lucky you! Ik had stiekem wel spijt dat ik niet ben gegaan, het was zo mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Fijn dat het fesitval seizoen er aan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit festival kende ik nog niet! Klinkt wel als een gezellige dag. Lucky you dat je kaarten had gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen