Fashion | 3x Cheap ass zonnebrillen

by - 07:00


Door het heerlijke weer heb ik de zomer al in m'n bol, ik ben aan het shoppen geslagen en heb drie nieuwe zonnebrillen gekocht. Ze zijn leuk, je kan ze voor elke gelegenheid gebruiken en ze zijn ook nog eens super budget!

Cheapasszonnebrillen.nl was een aantal maanden geleden nog een onbekende webshop voor mij. Ik kwam tijdens mijn zoektocht op het internet deze leuke site tegen. Ik bestelde er toen meteen een zonnebril en nummer twee en drie volgde al snel de afgelopen weken.

Op Cheapasszonnebrillen.nl kun je gemakkelijk zoeken naar welke soort of stijl zonnebril jij wil. Van ronde zonnebrillen tot spiegelglazen en van clubmaster collectie tot aan festival collectie. Je kan er vinden wat je wil. Je zoekt er op geslacht, maat en soort bril dus voor iedereen wat wils.

'Amsterdam Ui'
Deze is te vinden onder het kopje 'festival zonnebrillen'. Dit was de eerste bril die ik aanschafte en deze heb je ook kunnen zien in deze outfit post. De bril is een wat breder montuur en de pootjes zijn ook wat langer als bij de andere brillen. Het is een rosé gouden bril met roze (doorzichtige) glazen. 

'De Sloerie'
Deze bril vond ik onder de 'ronde brillen'. Zo iets koop je niet snel maar voor €8,95 vind ik het het proberen waard. De bril is wat smaller als de bril hierboven, hij is goud en heeft een beetje donkere paarse/roze glazen.

'Silver Honey Bee'
Ook deze bril is te vinden onder de 'festival brillen', ik kocht de bril afgelopen week pas. Dit is echt een grote bril, niet alleen is het een breed montuur ook zijn de glazen erg groot. Het is een zilveren bril met zilveren spiegelglazen wat ik echt heel gaaf vind.

Wat ik persoonlijk het leuke vind is dat alle brillen nog een leuke en aparte naam hebben. En wat ook nog eens super fijn is is dat als je voor 17:00 besteld je brievenbus pakketje de volgende dag al op de mat ligt. Dus wil jij last minute nog een leuke zonnebril scoren, kan dat makkelijk. Alle brillen zijn €8,95 de verzendkosten bedragen maar €1,95. Wil je de bril eerst passen kun je hem binnen 14 dagen retour sturen of je neemt gewoon een kijkje in de winkel die gevestigd zit in Den Bosch.

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

7 reacties

 1. Vind die bovenste echt heel tof, maar ik vrees dat mij zoiets niet staat hihi. Ik moet een bril echt passen. Misschien dat ik volgende x eens in Den Bosch ga kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige brillen! Alleen durf ik zoiets nooit online te bestellen omdat mijn hoofd en zonnebrillen meestal nogal een moeilijke combo zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'Amsterdam Ui' het leukst! Helaas heb ik een te klein hoofd voor zulk soort (leuke) zonnebrillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg, die zijn zoo tof! Ik ga echt een zonnebril kopen op die site!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze er alledrie leuk uitzien! Ik heb zelf alleen echt een moeilijk hoofd voor zonnebrillen haha; ze staan mij maar zelden leuk. Ben wel benieuwd hoe alle brillen bij jou staan! Volgens mij ben jij wel iemand die veel zonnebrillen goed kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne tip, bedankt! Mijn zusje zoekt sowieso nog een zonnebril, dus misschien ga ik samen met haar eens rondsnuffelen op de website :)

  BeantwoordenVerwijderen