Books | Travel journal update

by - 07:00


Precies een jaar geleden deelde ik in een post mijn Travel Journal met jullie. Dit boekje kocht ik twee jaar geleden bij de Hema en besloot daarin alles te bewaren van mijn vakantie's, reizen naar steden, festivals, concerten, evenementen en noem maar op. Vandaag geef ik jullie een update van mijn bijgevulde Travel Journal.


Laatst voegde ik een nieuwe 'categorie' toe aan mijn Travel journal, ik wil nu namelijk ook mijn bioscoop kaartjes gaan bewaren. Toen bedacht ik me dat het alweer te lang geleden was dat ik hier een update van gegeven had op mijn blog. En ja inderdaad, vandaag precies een jaar geleden deed ik dat!

Als eerst heb ik twee theater voorstelling kaartjes toegevoegd. Als eerst die van mijn zelf gemaakte show vorig jaar. Voor mijn opleiding mochten wij een theater show van maximaal een uur bedenken, die van ons was een musical sing a long. Dit kaartje hebben we ook zelf ontworpen en heb ik er als herinnering bij geplakt. Het tweede kaartje is van de Hans Klok House of Horror show waar ik met mijn ouders en zusje afgelopen december heen ben geweest.

Oeps een beetje een onduidelijke foto. Maar voor mijn opa's verjaardag gaven mijn zusje en ik hem het cadeau dan we de Sint Jan kerk in Den Bosch zouden beklimmen. Ook dit kaartje heb ik bewaard onder het kopje 'evenementen en uitjes'. Ook dit jaar was ik net als vorig jaar op tweede kerstdag in het top2000 café, aan de tijd kun je zien dat we erg vroeg waren haha.

Mijn Festival muntjes hebben er het afgelopen jaar een hele nieuwe pagina bij gekregen. Ook afgelopen jaar ben ik weer naar Intents, Supremacy en  Appelpop geweest. Maar er ik ben ook weer naar een aantal andere festivals geweest zoals Paaspop, Pussylounge en welcome to the 90's. Het festival seizoen begint aankomende maand weer en ik heb al weer een aantal feestjes op de planning staan!

Ook de bioscoop kaartjes wil ik vanaf nu gaan bewaren, gewoon omdat dit ook leuke herinneringen zijn. Samen met mijn moeder ben ik begin dit jaar naar Soof geweest.

En een tijdje geleden ben ik naar de Harry Potter Exhibition geweest in Utrecht. Dit evenement kreeg een eigen pagina omdat ik teveel spulletjes had die ik op wilde plakken.

Bewaar jij ook iets met een mooie of leuke herinnering?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

5 reacties