Dagjes weg | Harry Potter exhibition Utrecht

by - 07:00


11 februari was het zo ver, de opening van de Harry Potter Expo hier in Nederland. Al weken van tevoren had ik met twee vriendinnen kaartjes besteld. Afgelopen vrijdag was het zo ver, na een treinreisje van Den Bosch naar Utrecht waren we er dan eindelijk.


We hebben eerst een halfuur gewacht voordat we echt de Exhibition in mochten. Maar het was het wachten waard! Als eerst kom je bij de sorteerhoed, dan krijg je een filmpje van de Harry Potter films van begin tot eind te zien en dan kom je Zweinstein binnen.

Ik keek mijn ogen uit in de Expo. Van de Slaapkamers tot het verboden bos en van de bewegende schilderijen tot Hagrid's hut. Alles uit de films stond er gewoon en dat was echt geweldig om te zien. We hebben Mandragora's verpot bij kruidenkunde, zwerkbal gespeeld en in de stoel van Hagrid gezeten.

Meer wil en kan ik er niet over vertellen, de mensen die nog gaan wens ik er heel veel plezier. En er was zoveel te zien dat ik niet meer weet wat ik allemaal moet vertellen! Hieronder nog een aantal foto's (helaas zonder flits want dit mocht niet in de expo).
Ben jij al naar de Expo geweest?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

  1. Het klinkt echt heel leuk! Ik ben zelf nog niet geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt leuk, die foto's met die sjaals! Mooi dat het zo leuk was.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou persoonlijk niet zo van harry potter maar het ziet er wel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen