Review | Essence highlighter prismatic rainbow

by - 07:00


Sinds februari 2017 zijn de schappen van Essence aangevuld met een aantal nieuwe producten. Mascara's, oogschaduws, lipsticks en noem maar op. Toen ik besloot om iets te gaan kopen waren de schappen van Essence al leeg geroofd, toch heb ik wel een mooi item mee kunnen nemen.


Ik kocht de een na laatste prismatic rainbow highlighter. Hij sprak me meteen aan toen ik hem zag liggen en ja eenmaal in mijn handen en hij ging niet meer terug. Deze highlighter doet mij een beetje denken aan de unicorn highlighter van I heart makeup die ik helaas nergens kon vinden.

De verpakking
De verpakking is vrij simpel, maar omdat je door het doosje heen kan kijken vind ik dit natuurlijk helemaal geweldig. De verschillende soorten lettertypes maken het ook leuk. Op de achterkant vind je meer informatie over de highlighter, zoals de naam die hij draagt: 10 Be a unicorn. In de tekst staat dat de highlighter verschillende kleuren van de regenboog heeft en een mooie glow op je gezicht zal geven. Ik ben benieuwd.

De highlighter
De highlighter heeft 4 verschillende kleuren, deze kun je apart als highlighter gebruiken maar de bedoeling is dat je ze natuurlijk alle 4 gebruikt. Ik heb een hele tijd naar de prachtige kleuren gestaard totdat ik mijn kwast er zachtjes in durfde te dippen.

Ik was bang dat deze highlighter net als andere 'goedkope' highlighters erg poederig zou zijn. Ik heb duizenden foto's gemaakt met de highlighter op mijn gezicht maar ik kreeg niet de perfecte foto. Toch kun je op de foto hieronder zien hoe mooi het pigment is. Dit is van een keer mijn vingers over de highlighter heen halen! Daarnaast van het poederige reuze mee en zie je een prachtig subtiele glow op je jukbeenderen. Het is een mooie warme highlighter, en ik hou van warme tinten.

Conclusie
Hij is niet alleen mooi om te zien maar ook het effect wat hij geeft is prachtig! Een subtiele glow die bij een zonnestraaltje prachtig te zien is maar zo ook heel mooi staat. Ik heb geen op of aanmerkingen voor deze highlighter, ik vind hem gewoon prachtig!

Deze highlighter is te koop bij het Kruidvat in de vernieuwde Essence schappen voor €3,59

Wat vind jij van de unicorn highlighter?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik heb hem hier ook liggen, maar moet hem nog proberen. Had er eerlijk gezegd niet zo veel van verwacht, maar nu ben ik wel erg nieuwsgierig geworden! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die moet ik ook hebben! Ik heb hem alleen nog niet zien liggen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook en vind hem echt zo pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik heb zelf de regenboog variant van I Heart Makeup. Ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag hem inderdaad ook bij beautylab! Echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen