Recept | Broodje kipfilet met kerrie mayonaise

by - 07:00


Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat ik gek ben op lekker eten. Ontbijt en diner zijn niks bij een lekker broodje tijdens de lunch. Ik kan er echt van genieten! Zo verwen ik mezelf ook vaak met een lekkere lunch en heb daarom weer een lekker broodje voor jullie.


Wat gaan we maken?
Brood met kerrie mayonaise en kipfilet voor één persoon

Wat heb je nodig?
❤ 4 bruine boterhammen
❤ 1 ons kipfilet
❤ rucola
❤ mayonaise
❤ kerrie poeder

Wat moet je doen?
Makkelijker als dit kan het niet. Meng de mayonaise aan met kerrie poeder, doe dit op eigen gevoel, hoeveelheid en smaak. Besmeer twee boterhammen met de kerrie mayonaise. Beleg het brood ook weer op eigen smaak met kipfilet en rucola sla. Leg de andere twee boterhammen erop, snijd ze door, en smakelijk eten!

Tip
❤ Ook lekker met kipfilet met kruiden er in
❤ Voor extra smaak wat peper en zout op de kipfilet strooien

Ga jij dit recept proberen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Klinkt lekker en simpel, dus ik wil dit wel eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit! En ook een simpel recept. Hou ik ook wel van. Alle ingrediënten hebben wij thuis liggen, dus ik denk dat ik dit morgen ga uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm heerlijk hoor! geroosterd zal die nog lekkerder smaken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hoor dit broodje! En kerriemayo is zo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met een kleine aanpassing heb je meteen een andere saus, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen