Outfit lookbook | Geen kleur

by - 07:00


De winter is ondertussen weer voorbij, de maand waarin ik weinig tot geen kleur draag. Heerlijk om mezelf aan te kleden met zwarte, grijze of witte kleding items. Vandaag een outfit post voor jullie waar ik de afgelopen winter veel in te vinden was.

Waar een gezellig middagje in het bos wel allemaal niet goed voor is. Even lekker uitwaaien en een frisse neus halen maar je kan er ook prachtige foto's maken. Zo ging ik een tijdje geleden op pad met mijn vriend en maakte we nog eens een aantal mooie outfit foto's.


Outfit
Broek - Bershka
Top - Rumag
Vest - New Yorker
Jacket - Kiba fashion

Accessoires
Zilveren armband - Josh
Leren armband - ?
Ring - Buddha to buddha
Tas -
Sjaal - Made by mommy 

Fotogenieke fotograaf a.k.a vriend lief haha

Liefs, Lieke

Fotograaf: Rick van Gestel
Locatie: Loonse & Drunense duinen - Café de Rustende Jager

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

6 reacties

 1. Super toffe outfit! Ik ben dol op zwarte kleding, maar pastelkleuren vind ik ook erg leuk. Ben blij als we aankomende seizoenen weer wat kleur kunnen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn vriend is ook vaak de sjaak. Dan 'moet' hij weer mee om foto's te maken haha. We hebben maar geluk ;) Leuke outfit draag je, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha inderdaad! Maar hij vind het stiekem ook leuk om op de foto te gaan :)

   Verwijderen
 3. Haha hebben jullie je outfits op elkaar afgestemd ? ;-) De outfits passen perfect bij elkaar haha! Toffe outfit Lieke!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is echt per toeval haha, Rick en ik hebben vaker dat onze outfits matchen.

   Verwijderen