Mijn week #9 | Dood van Carnaval, boswandeling maken en de Harry Potter Expo

by - 07:00


De vakantie is weer voorbij en ik ben weer helemaal uitgerust en bijgekomen. Vorige week geen 'mijn week' online gekomen omdat ik een die hard Carnavaller ben en dus ook dag en nacht in de stad was. Ik ben eerlijk gezegd gewoon vergeten een artikel te typen (oops).


Mijn week
Maandag lag ik lekker op bed de hele ochtend, donderdag vrijdag zaterdag en zondag hakte er een beetje in. S' middags ben ik mezelf gaan klaarmaken en heb ik de boel thuis een beetje opgeruimd. S' avonds kwam er een vriendinnetje van mij langs want die ging gezellig een avondje mee Carnavallen. In de stad kwamen we nog een aantal vrienden tegen, spraken we met Renee af en vriend lief kwam ook nog gezellig de stad in. Dinsdag was precies hetzelfde en ook die dag heb ik een hele gezellige Carnaval gehad! (lees hier meer over mijn Carnaval)

Woensdag was ik dood, ik was echt kapot. Ik was niet vooruit de branden. Samen met Renee heb ik heel de dag in bed gelegen, geslapen, tv gekeken en series gekeken. Ik lag die avond ook al weer lekker vroeg te slapen. Donderdag kwam Rick langs, we zijn gezellig naar het bos geweest en hebben hele leuke foto's gemaakt samen! S' avonds hebben we lekker een filmpje liggen kijken samen, hij heeft namelijk nog nooit Harry Potter gezien haha.

Vrijdag was de Harry Potter exhibition waar ik echt al weken naar uit keek. Om 12 uur reisde ik met Iris en Manon naar Utrecht. Het was zo mooi om te zien allemaal en ben echt heel blij dat ik mijn Griffoendor sjaal gekocht heb. (lees hier meer over de Harry Potter exhibition). Na de expo zijn we nog even langs de Mac geweest, we hadden nogal honger na ons middagje weg. Thuis heb ik nog even liggen slapen want ik was nog niet helemaal bijgekomen van de Carnaval. S' avonds ben ik met mijn ouders en zusje uiteten geweest bij Ribs Factory.

Zaterdag had ik een rustig dagje, ik keek alle series terug die ik de week ervoor gemist had en ik ging samen met mama op de koffie bij mijn opa en oma. Zondag ging ik naar mijn vriend toe en we hebben een gezellig dagje weg gehad. We zijn namelijk met zijn zus en een vriend naar België geweest. We hebben daar foto's gemaakt in het bos en bij een oud verlaten huis en zijn ook nog een hapje gaan eten.

Foto's
In het bos foto's maken met Rick

Carnavals foto, toen we nog nuchter waren

Mijn mandje met nog te testen producten

Warme choco

Kipnuggets en cheeseburgers

Zwadderich, griffoendor en ravenklauw

Medium rare biefstukje met truffelmayonaise!

Mijn outfit van zondag

Mooi lakje van W.I.C.

Afsluiten met de afsluitfoto van het afgesloten Carnaval.

Geluksmomentjes
Begrafenis Knillis (oprichter Carnaval in Oeteldonk)
☼ Gezellige mensen
☼ Lachwekkende appjes van Iris
☼ Voldaan
☼ Veel samen zijn met Rick

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Heerlijk je gezelligheid enzo te zien! Carnaval zag er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je kapot was van de Carnaval vind ik niet zo gek haha. Superleuke foto's! Ik heb ook de Gryffindor sjaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snap dat je dood was hihi, carnaval is vermoeiend :P Volgens mij heb je een fijne week achter de rug. Mijn mandje met nog te reviewen spullen puilt letterlijk uit. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest gewoon werken maar leuk om je vrije week te zien.

  BeantwoordenVerwijderen