Mijn week #12 | Verstandskiezen eruit, veel bloggen en tuintje in mijn hart

by - 09:02


Ook deze week heb ik weer wat kleine dingen ondernomen. De verveling word steeds minder en ik krijg mijn dag steeds wat voller met het plannen van leuke dingen. De week vloog weer voorbij ook al heb ik redelijk wat dagen op de bank gehangen.


Mijn week
Maandag was dus zo'n dag dat ik nog even lekker op de bank hing met de Netflix serie 'fatal attraction'. Ik ging ik bad, had een me time middagje en maakte ook nog eens veel blogfoto's! (Ik kan vooruit werken tot half april nu). Eind van de middag ging ik weer dansles geven, in juni is de grote voorstelling dus de dans moet binnenkort al af zijn. Toen ik thuis kwam was mijn vriend er, we kookte voor mijn ouders en zusje en na het eten zijn we door gegaan naar school. Een aantal medestudenten voerde een show uit waar we naar gingen kijken.

Dinsdag had ik mijn her examen, en hoe goed ik ook geleerd had het ging zo slecht.. ik ben bang dat ik niet de eerste keer afstudeer samen met mijn klas.. maar we zullen zien. S' middags moest ik met mijn moeder naar het ziekenhuis, mijn verstandskiezen werden getrokken en mama kreeg een wortelkanaal behandeling. Achteraf viel alles reuze mee alleen de verdoving deed heel veel pijn. Woensdag had ik een slap dagje, de pijnstillers voor mijn getrokken verstandskiezen maakte mij heel moe. Ik heb heel de dag in bed gelegen met een serie aan.

Donderdag ging het al beter, samen met mijn moeder deed ik boodschappen omdat zij nog niks mag tillen vanwege de hechtingen. Daarna lunchte we samen en s' middags ben ik gaan hardlopen. S' avonds sprak ik gezellig met Quinty af. Vrijdag gaf ik het eind van de middag weer dansles aan twee groepen. Thuis was mijn vriend er weer en we hebben een Netflix en vreet avond gehouden, we keken de Harry Potter films (hij is om!!!). 

Zaterdag kon ik s' ochtends mijn bed niet uitkomen dat ik me nog tien keer omgedraaid heb, uiteindelijk ben ik onder de douche gestapt en heb ik daarna uitgebreid de tijd genomen voor mijn make-up. S' middags kwam een vriendin langs en we hebben fijn buiten in de zon gezeten met een wijntje. S' avonds keken we nog gezellig een film. Zondag ging ik naar mijn vriend toe, s' middags gingen we naar een bos/park waar we weer lekker foto's hebben kunnen maken. We keken thuis nog even een films en daarna kookte we samen. Na het eten zijn we naar de bios gegaan naar film 'Tuintje in mijn hart' wat een geweldige film is dit, we hebben allebei veel gelachen.

Foto's
Even make-up bijwerken tijdens het maken van de foto's

Even relaxen..

Mijn gezicht beschrijft precies hoe ik me voelde.Best friend foto

Ik kreeg mijn nieuwe pas binnen en ik had maar al te veel lol met het doorknippen van mijn oude pas.

Soms heb je van die momenten..

Heerlijk genieten in de zon!

Jaa deze week had ik twee mijlpalen bereikt, er komt binnenkort weer een winactie aan.

Geluksmomentjes
☼ Voldaan zijn
☼ Dansles geven
☼ Bij kletsen met mijn beste vriendinnen
☼ De slappe lach hebben
☼ Het lekkere weer

Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

4 reacties

 1. Wat een leuke mijlpalen :) Mag je trots op zijn! Die 'gekke' foto van jullie is echt heel leuk. Moet kunnen toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's allemaal! Vooruit werken is super fijn. En je verstandskies laten trekken lijkt mij best pijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, hopelijk heb je niet al te veel last gehad van het laten weghalen van je verstandskies. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heerlijke weer kan je mood echt verbeteren hè :) En leuke foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen