Mijn week #11 | EHBO diploma, GroenLinks en een dagje naar België

by - 08:09


Al verveel ik mij soms nog wel ik onderneem de laatste week ook weer wat meer, voor zo ver het kan. Ik ging namelijk weer naar school en deed ook nog een aantal leuke dingen deze week. Kijk je mee?Mijn week
Maandag begon ik mijn dag rustig aan en wisselde ik het leren af met het werken aan mijn blog. Ik kan mij niet continue focussen op de samenvatting die ik leer voor mijn her examen van aankomende week. Einde van de middag gaf ik weer dansles, heerlijk! S' avonds kookte ik en ging ik samen met mijn vriend naar een show kijken op onze school. Dinsdag begon mijn ochtend hetzelfde als de dag ervoor. S' middags ging ik met mijn ouders stemmen, ik heb gestemd op GroenLinks en vind persoonlijk dat ze het erg goed hebben gedaan! S' avonds sprak ik met Quinty af, we gingen eerst langs de tandarts en hebben daarna nog een gezellige avond samen gehad.

Woensdag ging ik bovenop mijn telefoon zitten, nou is dit normaal niet zo erg maar omdat het scherm al gescheurd was scheurde het nu nog verder. En aangezien mijn telefoon (16GB) vol is ben ik aan het kijken voor een nieuwe. Om half 11 had ik een afspraak bij het bedrijf waar ik gesolliciteerd heb, het was een fijn gesprek. Ik reed daarna door naar Vught om te kijken voor een tweedehands Iphone 6S, helaas niet op voorraad dus ik hoop aankomende week op een nieuw toestel. Donderdag ging ik van 9 tot 4 naar school. Dit was lang geleden dus ik was na school ook echt helemaal kapot en sliep al om half 9!

Vrijdag had ik mijn EHBO theorie examen. Donderdag hebben wij heel de dag praktijk examen gehad en ook veel theorie les. Maar dat maakt allemaal niks uit want ik heb mijn EHBO diploma gehaald en krijg dus bij de diploma uitreiking van mijn opleiding een EHBO pasje. Al moet ik a.s. dinsdag nog wel mijn herkansing halen.

Zaterdag ging ik naar mijn vriend toe, we gingen een middagje naar België naar familie van mijn vriend. De tijd vloog voorbij en we gingen rond 6 uur pas terug naar huis. Mijn vriend kookte voor ons en s' avonds hebben we gewoon gezellig tv gekeken en zitten kletsen met zijn allen! Zondag ochtend was er een workshop dag bij de dansschool waar ik werk, ik gaf een workshop waarbij de kinderen hun kleding kunnen pimpen en versieren. S' middags heb ik serie's liggen kijken en geleerd.

Foto's

Quinty maakte deze mooie vlecht bij mij

Niets is zo fijn als een middagje blogfoto's maken

Mijn outfit van zaterdag

Gezellig knutselen met de kids

Hmm.. Granaatappel

Met Rick in de auto naar de show. We hadden niet afgesproken om te matchen haha

GroenLinks!

Geluksmomentjes
☼ School vriendinnen weer zien
☼ Door gezelligheid de tijd niet door hebben
☼ Knuffelen
☼ Dansles geven
☼ EHBO diploma halen

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Klinkt als een leuk weekje! Ik heb ook op GroenLinks gestemd. Toch best geinig om te zien dat zoveel jongeren op GL hebben gestemd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je EHBO diploma! Super goed!

    BeantwoordenVerwijderen