Mijn week #10 | Voor de eerste keer in de car wash, shoppen en heerlijk weer

by - 09:25


Er is weer een week voorbij gevlogen, al verveel ik mij enorm! Omdat ik nog één herkansing heb ben ik nog wel verplicht tot school, geen lessen maar ik kan ook niks plannen. Zoals een baan, ik geef dansles op maandag en vrijdag maar verder kan ik nog niks.Mijn week
Maandag werd ik na de vakantie rustig aan wakker. Ik merk alleen dat ik me pas na de vakantie begon te vervelen. Ik maakte overdag wat blog foto's en genoot ook van een lekker bad met een maskertje op. Einde van de middag moest ik dansles geven, leuk om de meiden weer te zien na de vakantie. S' avonds deed ik ook gewoon rustig aan en keek ik de film '50 shades darker'. Dinsdag ochtend was ik al vroeg wakker, heel vervelend dus. Ik keek de film Sing, en wat een leuke en grappige film is dit! S' avonds sprak ik gezellig af met Quinty

Woensdag moest ik om 9 uur op school zijn voor mijn examen inzagen, ik had uiteindelijk een 4,6 i.p.v. een 4,1! En natuurlijk heb ik de werkprocessen opgeschreven die ik moet leren. S'middags deed ik samen met mijn moeder boodschappen. Rick kwam s' middags vanuit school langs. We kookte samen en hebben s' avonds deel één van de Harry Potter films gezien, hij is om en wil ze nu allemaal zien! Donderdag voelde ik mij heel beroerd, ik had veel buikpijn en liep ook vaak op en neer naar de wc. S' avonds voelde ik mij al wat beter en gelukkig maar, ik had namelijk mijn proefdag bij het bedrijf waar ik gesolliciteerd had. Ik had het heel erg naar mijn zin (als ik meer weet komt hier een post over)

Vrijdag waste ik de auto van mama, ik had nog nooit de auto door een car wash heen gehaald dus dat was even een spannend momentje. Daarna reed ik meteen door naar de twee uurtjes dansles die ik had. Vrijdag avond heb ik weinig gedaan en omdat ik nog heel moe was van donderdag avond (ik was om 3 uur thuis) en ik me ook nog niet helemaal fit voelde sliep ik lekker vroeg.

Zaterdag sprak ik met Rick af in de stad. We hebben lekker geshopt en gingen aan het einde van de middag pas weer naar huis. Thuis kookte we samen en s' avonds hebben we deel twee van de Harry Potter films gekeken en natuurlijk de finale van 'Wie is de mol?', wauw de mol dit jaar was heel goed! Zondag had ik een heel lui dagje, ik verveelde mij oprecht.

Mijn week begint een beetje saai te worden omdat ik nog niet full time aan het werk kan zonder diploma, en ik ook geen school heb. Vriendinnen hebben plannen of zitten op school en hetzelfde geld voor Rick. Maar over een paar weken kan ik lekker aan de slag!

Foto's


Geluksmomentjes
☼ Dansles geven
☼ Uitbetaald krijgen
☼ Met lekker weer in de stad rondlopen
☼ Kletsen met mijn beste vriendinnen

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik zou willen dat ik tijd had om me te vervelen haha. Ik heb echt genoten van het weer afgelopen week <3 Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk weertje he! Laat de lente maar komen. Ik ben benieuwd naar bij welk bedrijf je hebt gesolliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met dit weer kan een week alleen maar top worden! Lekker genieten van dit weer en vooral werken aan mijn blog zijn deze week mijn prioriteiten. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke week!
  Haha, ik zou het ook even spannend vinden als ik de carwash in moet rijden, ook nog nooit gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen