Festival | Carnaval 2017

by - 07:00


Wat was het rustig de afgelopen dagen op Lifestyle Lieke, ook betreft het reageren en lezen van andere blogjes. Zelf had ik het niet zo rustig want ik heb vijf dagen Carnaval gevierd in Oeteldonk! Ik had een aantal hele leuke en gezellige dagen.


Dag 1
Carnaval begon voor mij al op donderdagavond. Ik had lekker uitgeslapen en overdag rustig aan gedaan. S' avonds kwam Renée en hebben we ons samen klaargemaakt. Rond 9 uur gingen we uiteindelijk al de stad in. We zijn als eerste naar de Caroussel gegaan waar het feest Studance was, een studenten feest elke donderdagavond. Later op de avond zijn we naar de Silva gegaan en om 2 uur gingen de lichten aan en zijn we ook lekker naar huis toe gegaan.

Dag 2
Vrijdag sloegen we een dagje over dus zaterdag ochtend ben ik met de bus naar Renée gegaan. We hebben samen wat gegeten en onszelf klaargemaakt en rond 2 uur gingen we de stad in. We hebben een kleine kroegentocht in eigen stad gehad om te kijken waar het leuk en gezellig was. Om 6 uur gingen we naar huis om te eten en twee uurtjes later stonden we weer in de stad. We zijn toen weer naar de Silva gegaan maar uiteindelijk een uurtje later zijn we naar de Snellestraat gegaan. Carnaval vieren buiten vind ik echt geweldig, ik hou er van. Om 3 uur pakte we de laatste bus naar huis.

Dag 3
We hadden het idee om om 11:11 de prins in te halen op het station, helaas was de avond daarvoor iets te heftig waardoor we om 12 uur pas wakker werden. We hebben ons meteen klaargemaakt en zijn toen om 3 uur naar de stad gegaan. We hebben toen mijn ouders opgezocht op de markt. Elke Carnavals zondag word boer Knillis onthult. Dit hoort een hele happening te zijn alleen ging er wat mis. Voordat de prins het doek eraf had kunnen halen voor de onthulling waaide hij er af. Zonde van het moment maar wel het wachten waard. Na de onthulling zijn we pizza gaan eten bij de Happy Italy en daarna weer terug de stad in geweest. S' avonds zijn we naar de Silva gegaan en hebben onze avond wederom afgesloten in de Snellestraat.

Dag 4
Om 11 uur werden we wakker, snel ons klaargemaakt en spullen ingepakt omdat ik werd opgehaald. Renée moest werken dus maandag middag heb ik lekker in bad gelegen en geslapen. S' avonds kwam er een vriendinnetje van ons en we zijn na het eten om 7 uur naar de stad gegaan. Voor de gezelligheid kwam mijn vriend ook langs met zijn zus en een aantal vrienden. We hebben in het begin een hele leuke avond gehad in de Carroussel en zijn daarna door gegaan naar de Snellestraat. Vriend lief moest de laatste trein hebben om 12 uur en rond die tijd werd het toch wel een beetje koud buiten. We hebben toen de rest van de avond in de Silva gestaan.

Dag 5
Gesloopt dat we waren, we hebben daarom ook de middag overgeslagen en lekker lang en veel liggen slapen. S' avonds zijn we om 7 uur de stad in gegaan, en het was ineens super rustig. We zijn alle straatjes en cafeetjes af gegaan maar er was niks te doen. We zijn als een van de eerste de Silva in gegaan. Uiteindelijk kwam er een groep vrienden en mijn vriend met zijn zus kwam ook nog onverwachts langs! We hebben een super leuke laatste Carnavals dag gehad en hebben om 23:11 Knillis weer begraven en de Carnaval afgesloten.

Hoe was jouw Carnaval?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. 5 (nouja, in jouw geval 4 haha) dagen achter elkaar feesten... Ik doe het je niet na! Maar dat zou ook kunnen komen omdat wij hier in Alkmaar niet aan Carnaval doen. Ziet er wel super gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh wat leuk! Ik ben zelf ook echt een fan van carnaval en ook ik heb er weer erg van genoten dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah het klinkt super! Ik heb zelf geen carnaval gevierd, maar denk dat ik het volgend jaar wel ga doen. Ik hoor toch altijd wel weer hele goede verhalen haha!

    BeantwoordenVerwijderen