Favorieten van de maand | Maart 2017

by - 07:00


Veel bloggers laten maandelijks zien wat hun favorieten producten zijn van de afgelopen tijd. Na flink twijfelen heb ik besloten om dit ook op Lifestyle Lieke te doen, omdat mijn stash steeds meer groeit en ik merk dat ik mijn eigen producten steeds opnieuw ontdek en weer favoriet worden. Dus vandaag de eerste 'favorieten van de maand' online!


Favorieten make-up producten
Als eerste een favoriet die ik al een hele tijd in mijn bezit heb en ook steeds weer een favoriet van me is. MAC lipstick Mehr, hij is zo mooi en past gewoon bij een dagelijkse look in elk seizoen van het jaar. Je kan ook zien dat hij bijna op is en gegarandeerd dat ik dan een nieuwe koop haha.

Het Essence vintage rose palette van de bloggers beauty secrets collectie heb ik na mijn aankoop veel gebruikt. Ik was hem daarna een beetje vergeten.. Maar na het opruimen van mijn stash kwam ik hem weer tegen en heb ik hem herontdekt. Vooral de 'shimmer on you' highlighter en de kleuren 'earth & love' en 'velvet rose'.

Begin deze maand ontving ik via make-up actie de Beebee highlighter. Het werd meteen een favoriet, hij is zo mooi gepigmenteerd en geeft een subtiele mooie glow op je gezicht.

Mijn lippen zijn sinds de carnaval een drama. Scheurtjes, velletjes en ze zijn zo droog. De enige lippen balsem die dan goed werkt is mijn Kiehl's lip balsem met de smaak Mango. Hij is lekker vettig, je voelt hem niet zitten en hij 'smaakt' heerlijk.

Bij mijn eerste Colourpop bestelling kocht ik een mooie blush in de kleur birthday suit. Het is 'perongeluk' een favoriet van me geworden deze maand, hij lag gewoon steeds bovenop in mijn bakje en onbewust pakte ik hem elke dag weer,

Favorieten verzorgingsproducten
Ik ontving het Amie Skincare micellair water om te reviewen. Ik kende het merk helemaal nog niet maar wilde het natuurlijk wel testen. Het is zo'n fijn en natuurlijk product en het verwijdert mijn make-up heel goed.

Zoals je kan zien is de verpakking van deze papaya bodybutter van The Body Shop nog oud. En dat is misschien ook de reden dat hij deze maand favoriet is. Ik wil hem namelijk heel graag op hebben! Ik kocht hem denk ik twee jaar geleden en ik hou er niet van om producten weg te gooien. Hij ruikt nog heerlijk en maakt mijn huidje nog steeds heel zacht maar wil hem op maken nu.

De frosted berries The Body Shop showergel pakte ik er deze maand ook onbewust vaak bij. Hij staat vooraan in mijn kast en elke keer als ik de douche uitstap na gebruik voel ik me een zoet kersje. Heerlijke showergel!

De Face wash van Danish Skincare testte ik de afgelopen maand ook, vandaar dat het een favoriet is. Hij werkt goed en reinigt mijn huid goed en diep.

Favorieten geuren
Deze maand heb ik één favorieten geur en dat is de Bruno Banani made for women parfum. Het is een zoete/frisse geur en je kan ook zien dat hij bijna op is. Ik koop hem zeker opnieuw.

Wat was jouw favoriete product deze maand?
Liefs, Lieke

Volg mij op: Bloglovin'  |  Instagram  |  Facebook  |  

You May Also Like

7 reacties

 1. Wat een fijne favoriete ik ben ook dol op Merh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De body butter is zo fijn van The Body Shop. De Nieuwe maskertjes zijn ook een aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten! Mehr is ook zeer geliefd hoor en is inmiddels ook bijna op. Vind hem echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh leuk lijstje! Mehr is echt een prachtig kleurtje, ik snap wel dat het je favoriet is!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo benieuwd naar de lipstick Mehr, ik hoor er zoveel goede dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten heb je :) Mehr vind ik ook erg mooi, maar ik heb al te veel (bestaat dat?) vergelijkbare kleuren. Hier is Faux en Velvet Teddy favoriet. Niet alleen deze maand, maar al een hele poos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs fijne favorieten! ik vind die MAC lipstick zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen