Fashion | 5x favorieten zwarte items in mijn kast

by - 07:00


Zwart is een kleur die veel voorkomt in mijn kast. Zwart staat altijd goed, in de winter of in de zomer en bij goed en slecht weer. Voor elke gelegenheid is zwart een toepasselijke 'kleur'. Zo heb ik vandaag voor jullie mijn 5 meest favorieten zwarte items op een rijtje gezet.

Als aller eerst mijn zwarte leren jasje. Al jaren heb ik een leren jasje, je kan hem leuk dragen over shirtjes en topjes maar met lekker weer kun je hem ook gebruiken als jas. Ik kocht er jaren eentje geleden bij een boetiekje, helaas raakte ik dat jasje kwijt. Vorig jaar kocht ik dit jasje bij Kiba fashion. Op de achterkant zitten nog een aantal leuke riempjes.


Om bij de leren kleding items de blijven is mijn leren legging ook een favoriet item. Jaren geleden kocht ik er eentje bij de Cool Cat, omdat dit niet echt super materiaal was scheurde ik er na een tijdje uit. Daarna bestelde ik een wetlook leren legging bij Boohoo, deze heb ik gewoon helemaal versleten. Nu kocht ik een tijdje terug deze leren legging bij de H&M. Hij is stretch aan de bovenkant en verder is hij heel simpel, bij de knieën zitten nog een aantal details.


Nog niet zo heel lang geleden kocht ik dit zwarte shirtje. Hij is simpel maar door de ruches in het shirt vind ik het toch weer wat hebben. Hij zit strak aan de bovenkant en loopt een beetje losjes uit, een prachtig model dus. Ik kocht dit shirtje bij de Only.


Een skater skirt stond al een hele tijd op mijn lijst en toen ik in 2015 stage liep in de Ardennen ben ik met een collega gaan winkelen in Luxemburg. Daar kocht ik bij de H&M dit leuke skater skirt. Ook weer een leuk printje er in gedrukt waardoor hij weer afwijkt van de standaard zwarte rokjes. Nu staat er alleen nog een leren skater skirt op mijn wishlist!


Als laatste deze sjaal, die mijn moeder zelf voor mij gemaakt heeft. Ik kon nergens een lange zwarte sjaal vinden die ik leuk vond of die ik drie keer om kon slaan. Mama volgt samen met een vriendin een cursus en deze keer was dat haken, Mama maakte met wol van de Zeeman deze sjaal voor mij, en hij is heel geliefd!


Wat is jouw favorieten zwarte item?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik ben ook iemand met veel zwart in mijn kast. Ik draag het liefst zwarte broeken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Helaas is mijn leren jasje laatst stuk gegaan dus moet nodig een nieuwe scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Moeilijk zeg.. ik twijfel erg tussen mijn zwarte jurk(jes), leren jasje of een zwarte skinny. Zwart is altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben zelf ook dol op mijn zwarte leren vestje, past overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen