Beauty | 8 maanden make-up actie lid

by - 07:00


Ik ben alweer zo'n 8 maanden lid van Make-up actie. In deze 8 maanden heb ik al een aantal mooie producten mogen ontvangen, maar ook een aantal tegenvallers. Vandaag laat ik jullie zien wat ik ontvangen heb en wat ik er van vind.


Wat houd Make-up actie in?
Zoals je misschien wel eens de reclames voorbij ziet komen betaal je voor de eerste maand maar €1,- de daarop volgende maanden betaal je €5,99. Je meld je aan via de site, en krijgt maandelijks een product opgestuurd van het merk Beebee cosmetics. Via de site kun je ook je voorkeur van kleur aanpassen. Het pakketje ontvang je elke maand rond de 24ste en dan word ook het geld automatisch van je rekening afgeschreven.

De flut producten
Beebee matique lipgloss in 02 Sporty nude- €19,95

Zoals ik al zei kon ik mijn voorkeur voor de kleur aangeven via de site. Ik koos voor een mooie nude bruine kleur. Toen ik hem ontvangen had vond ik de kleur niet overeen komen met wat ik gekozen had, al het eerste min puntje. Het tweede minpuntje is dat de MATique lipgloss (waar ik dus uit versta dat hij matte word) niet echt matte word. Er blijft een glanzend laagje achter op de lippen en de houdbaarheid is ook flut omdat hij niet matte opdroogt.

Beebee tokyo lipstick in 02 Berry shake - €23,95

Ik koos op de site een mooie kleur uit, een keertje wat anders als dat ik altijd neem. Toen ik hem binnenkreeg was ik heel blij met de kleur, het is namelijk een oud roze kleurtje. Eentje die ik ooit had van een Catrice LE lijn alleen nergens meer kon vinden. Maar toen ik hem op mijn lippen deed was ik enorm teleurgesteld. De lipstick dekte namelijk niet en trok meteen in mijn lijntjes, ook de kleur veranderde op mijn lippen naar een Fristi kleurtje.

Beebee eyeshadow stick in Rose gold - €20,96

Ik was te laat met mijn voorkeur doorgeven maar ik kreeg gelukkig wel de kleur opgestuurd die ik graag wilde hebben, rose gold. Het is een prachtige kleur en je kunt er een hele mooie look mee maken, het enige nadeel is dat er bij mij al 2 keer een stukje is afgebroken. Ik draai hem helemaal niet ver uit maar toch brak hij..

De mooie producten
Beebee concealer in 2 medium - €19,95

Deze concealer stick vind ik echt een van de fijnste producten die ik via Make-up actie ontvangen heb. Hij dekt goed en de kleur past goed bij mijn huid.

Beebee eyebrow powder in 402 - €21,75

Toen ik de eyebrow powder binnenkreeg twijfelde ik een beetje over de kleur, hij leek namelijk zo donker! Ik had mijn voorkeur gegeven voor de blonde eyebrow powder. Maar toen ik hem uitprobeerde was het de perfecte kleur! De poeder blijft heel mooi de hele dag zitten,

Beebee luminizer highlighter - €20,95

Ook weer een mooi product, een highlighter stick. Heel multifunctioneel want je kan hem gebruiken voor je gezicht maar ook als basis voor een mooie ooglook, en natuurlijk onder je wenkbrauwen.

Beebee matt all day compact powder in 503 - €21,95

Ik vind de verpakking van de compact powder er al minder 'goedkoop' uit zien als die van de andere Beebee producten. Met de poeder kun je je gezicht mooi matte maken en dit blijft ook heel de dag goed zitten.

Beebee highlighter powder - €21,50

Dit vind ik het mooiste product tot nu toe. Ook vind ik de verpakking van de highlighter er wat mooier en luxer uitzien als die van de andere producten. Op de verpakking staat ook dat de highlighter een 'subtle and glamorous glow" achterlaat. Hij is inderdaad subtiel, handig voor je dagelijkse make-up.

Drie van de acht producten vallen mij tegen, dit vind ik persoonlijk nog wel mee vallen en daarom blijf ik voorlopig nog lid van Make-up actie. Ik vind dat de producten die je maandelijks ontvangt steeds wat meer vooruit gaan in kwaliteit maar ook op de looks. Wat ik graag een keer in mijn brievenbus zou willen ontvangen is een blush, eyeliner of BB cream.

Ben jij al lid van Make-up actie?
Liefs, Lieke


You May Also Like

6 reacties

 1. Nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel interessant!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook een lange tijd lid geweest van Make-Up Actie, maar uiteindelijk had ik het opgezegd. Alle producten belandde in mijn laatje, omdat ik ze nooit gebruikte. Gelukkig heb je meer fijne producten dan minder fijne producten mogen ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook getwijfeld om lid te worden bij Make-Up Actie, maar ik heb nog zoveel andere producten die ik eerst op moet maken... Anders verdwijnen de producten - net als bij Chelsey - zo in mijn dit-gebruik-ik-nooit-laatje haha. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog niet bekend met deze actie en het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om er een keer iets over te lezen. Ik zelf zou niet snel lid worden van dit merk. Om een of andere reden trekt het me gewoon niet zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stiekem kende ik make up actie nog niet! Tof dat het steeds een verrassing is wat je krijgt, maar aan de andere kant kan het natuurlijk een een mis match zijn.

  BeantwoordenVerwijderen