Dagjes weg | Laatste school uitje bij Holland evenementen groep

by - 07:00


Het komt allemaal steeds dichterbij, het einde van mijn schoolcarrière. Zo hadden we gisteren ook ons laatste schooluitje met alle vierde jaars. We gingen naar de Holland evenementen groep in Zoelen. Het was een leuke dag met een leuk programma.


Als eerst vertrokken we met de bus naar Zoelen, en dat is natuurlijk al een feest op zich. Gezellig kletsen met zijn alle met harde muziek aan. Om één uur kwamen we aan bij de Holland evenementen groep waar we begonnen met een drankje.

Je kon je opgeven voor een activiteit, dansen of koken. Ik ging gezellig koken. De groep werd verdeelt over vier tafels waar uiteindelijk aan elke tafel drie verschillende gerechten gemaakt werden. Ik maakte sangria samen met twee vriendinnen. Na het koken hebben we nog gezellig wat gedronken en natuurlijk onze zelf gemaakte gerechten geproefd!

Daarna was het tijd om te gaan paintballen, ook hierbij werden we verdeelt in groepen. Ik was team blauw en samen met een vriendin werden we met onze guns de grotten in gestuurd. Helaas duurde het avontuur voor mij maar vijf minuten. Ik werd namelijk binnen 2 meter (de regel was niet binnen 5 meter schieten) achter op mijn hoofd geraakt. Dus dat liep helaas anders af.

Na het paintballen hebben we nog lekker gebarbecued en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Holland evenementen groep is een bedrijf dat leuke en creatieve uitjes organiseert. Ik heb het er leuk en gezellig gehad en zit nu alleen met een lichte hersenschudding.

Ben jij hier al ooit geweest?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Wat rot van dat paintballen! Hopelijk heb je er niet al teveel last van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Auw, wat lijkt mij dat pijnlijk om binnen 2 meter op je achterhoofd geraakt te worden met paintballen! Jammer dat het zo moest, maar al dat eten ziet er wel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen