Stash serie | Make-up kwasten en tools

by - 07:00


Ik heb met moeite een stash gevonden die ik aan jullie kan laten zien. Mijn inspiratie voor stash series raakt een beetje op moet ik eerlijk zijn. Maar voor vandaag heb ik er toch eentje gevonden, mijn kwasten stash.


Ik ben geen beauty blogger en heb dan ook niet alle verstand van kwasten. Ik gebruik misschien een kwast ergens anders voor dan dat hij hoor te zijn. Maarja i don't care. Ook deze stash serie heb ik weer verdeelt in categorieën:

❤ Gezicht kwasten 
❤ Oogschaduw kwasten
❤ Lip kwasten
❤ Tools

Gezicht kwasten

Aan de linker kant zie je drie kwasten in het bakje. De linker kwast is van het Kruidvat en deze gebruik ik voor het contouren met een creamy highlighter of bronzer, en deze kwast komt van de Hema. De platte kwast gebruik ik voor mijn concealer en de achterste kwast voor foundation, alleen gebruik ik dit weinig tot nooit. Deze kwast is van een set van Aliexpress.

Links zie je vier kwasten. De achterste twee kwasten zijn mijn blush kwasten, de linker is van het Kruidvat en de rechter uit een set. De voorste twee kwasten zijn mijn highlighter kwasten, waar de linker vandaan komt weet ik niet meer. Vooraan zie je twee neppe beauty blenders, de linker is voor het aanbrengen van mijn BB cream en de rechter voor de concealer. Deze komen beide van Aliexpress. De kabuki kwast is van de H&M en gebruik ik voor mijn poeder.

Oogschaduw kwasten

Ik heb in het linker bakje de spons aplicators die ik bij oogschaduw paletten kreeg gedaan. Ik gebruik deze als ik kinderen opmaak op kinderfeestjes. Vooraan zie je mijn twee wenkbrauw kwasten, allebei heel fijn. De linker is van een setje en de rechter van een oud setje van Beautik. 

In het rechter bakje heb ik alle oogschaduw kwasten gedaan. Van recht tot rond afgesneden en van plat tot volle kwasten. Ik heb kwasten uit twee verschillende setjes, een van Aliexpress en de andere van Beautyik. Ook zit er een oogschaduw kwast van Essence bij en eentje van het Kruidvat.

Lip kwasten

Veel heb ik er niet want zo vaak gebruik ik ze niet. Ik heb 3 lip kwasten en deze gebruik ik alleen als het echt even niet lukt met het aanbrengen van lipstick. Allemaal komen ze uit de al eerder genoemde setjes.

Tools

Ik heb twee wenkbrauw borsteltjes eentje van de Hema deze is helemaal rond, de ander uit een setje en deze heeft een harde en zachte kant. Het pincet komt uit een winkeltje in Mallorca, en ik weet ook niet meer waar ik mijn wimper kruller vandaan heb, Het wenkbrauw mesje komt van de Etos.

Gebruik jij veel kwasten?
Liefs, Lieke

Lees ook:
Lip producten stash
Oog make-up stash
Gezicht make-up stash
Haar tools stash
Sieraden stash
Parfum stash
Douche producten stash

You May Also Like

9 reacties

 1. Voor iemand die geen beautyblogger is, heb je toch een hoop kwasten haha! Mooie collectie :) Ik heb zelf nog helemaal geen kwasten van AlieXpress, ben altijd bang dat ze dan uiteindelijk toch niks zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik kwasten ook altijd anders dan waarvoor ze dienen, zolang het resultaat goed is en het zijn ding doet ben ik al blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Ik heb nog aardig wat kwasten, maar al de helft minder dan ik had hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt lekker wat kwasten! Ik wil die van de Body Shop nog eens kopen, die zagen er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Je hebt een mooie collectie kwasten, zeker voor iemand die geen beautyblogger is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een mooie collectie aan kwasten en tools zeg! Erg leuk om te zien. Ik vind de houdertjes die je gebruikt ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind toch ook dat je aardig wat kwasten hebt op geen beautyblogger te zijn. Zelf heb ik er nog veel meer, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar zijn die bakjes van die je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen