Review | Popband London

by - 07:00


Onlangs won ik een win actie op www.simplynspecial.nl. Een heel mooi pakket met verschillende mooie producten. Waaronder de popband Londen. Ik had hier wel eens van gehoord maar verder nooit naar gekeken, nu ik ze in mijn bezit heb vind ik ze toch wel interessant.


Over Popband London
Popband London werd in 2013 opgericht door twee mode fanaten Lou Booth en Keli Craig. Zij hadden de droom om de lelijke en te strakke haar elastiekjes om te toveren tot fijne elastieken die je haar niet beschadigen of deuken.

De verpakking
Het eerste wat ik uit mijn gewonnen pakketje haalde waren de Popbands. Om het karton met de elastieken zat alleen een plastic, Hierdoor spraken de leuke kleuren en glitters mij erg aan. Op het karton staat ook nog een klein tekstje over de fijne werking van de Popband.

De popbands
Wat popband Londen erover zegt:
"This fruity multi pack is guaranteed to make you look cute as pie"

Ik ontving het 'winter berry' multi pack, hier in zitten vijf verschillende kleuren elastieken in. Baby roze met glitter, lila, glitter bordeaux, bordeaux en roze. Buiten dat de verpakking er leuk uitziet en ze ook nog een leuke naam hebben zijn ze ook erg fijn. Ik dacht nooit na bij het kopen van haar elastiekjes, maar na de Popbands is dit toch wel verandert. Ik vond het al geen fijn gevoel mijn elastiekje uit mijn haar te halen als er zo'n ijzer stukje in zat, hierbij merkte ik dat mijn haar beschadigde en ik er veel haar mee uit trok.

Nadat ik overgestapt was op de haar elastieken zonder ijzer had ik verder geen problemen. Nu met de Popbands ben ik helemaal om. Deze elastieken beschadigen je haar niet omdat ze zacht zijn. Ook laat het geen deuken achter in je haar dus na een dagje werken met een staart in kun je je haar gewoon mooi los gooien zonder rare deuken er in. En als je het elastiek niet draagt kun je hem nog leuk om je pols dragen, ook hierbij laat het elastiek geen afdrukken achter

Conclusie
Ik had niet verwacht dat een elastiek zo fijn kon zijn en ook zo goed kon werken. Ik gebruik eigenlijk geen andere elastieken meer omdat ik bang ben dat deze mijn haar beschadigen. Popband vind ik een heel mooi merk nu ik het ken en ga zeker meer elastieken bestellen. Ze hebben verschillende soorten, aantallen en heel veel leuke kleuren en printjes.

Popband Londen is te koop bij Douglas voor een 5 pack €12,95

Heb jij deze fijne elastieken al?
Liefs, Lieke

You May Also Like

10 reacties

 1. Ik heb er ook enkele en vind ze leuk om te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf nog een setje :) Vind ze ook erg fijn! En een stuk leuker om je pols dan 'gewone' elastiekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze niet maar vind ze wel super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat leuk! Normale elastiekjes knellen mijn pols ook altijd af als je even je elastiekje daar omheen doet. Zo vervelend is dat altijd! Deze lijken me een stuk fijner en zien er ook nog eens een stuk leuker uit! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is inderdaad echt super handig, en prettig in gebruik. Ziet er ook nog eens super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou ze alleen al kopen om alleen om mijn polsen te dragen haha. Ze zien er echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is niet helemaal mijn stijl, maar soms vind ik ze wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat schattig! Ik gebruik altijd invisebobble, maar deze zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kwam ze ook laatst tegen op een blog. Het is dat ik zelden elastiekjes draag, anders zouden het zeker deze zijn. Ze hebben zo veel leuke printjes :D daar wordt ik altijd blij van haha.

  BeantwoordenVerwijderen