Review | 6x sheet masks van de Action

by - 07:00


Al een hele tijd geleden beloofde ik een review van deze sheet masks. Helaas verdwenen ze plotseling uit de Action schappen. Nu het moment dat ik krap zit met mijn geld lagen ze weer in de schappen, een kleine twijfel maar ik nam ze nog mee.


Voor zo ver ik weet zijn er zes van dit soort sheet masks. Ik nam ze dus ook gelijk allemaal voor jullie mee. Ze bestaan uit het wilde roos extract en vitamine c masker, amandel olie en vitamine e masker, bosbessen en yoghurt extract masker, granaatappel extract en hyaluronzuur masker, avocado en collageen extract masker en als laatste het wijn extract met retinol derivaat masker.

De verpakking
Ik vind de verpakkingen erg leuk en fleurig. Ze hebben een frisse uitstraling en dat is natuurlijk wat je wil bij het gebruik van een masker. Op de voor en achterkant staat duidelijk verteld wat voor masker het is, waarvoor het masker dient, de ingrediënten en stap voor stap hoe je het masker gebruikt.

De maskers
Voor het gebruik van het masker reinig je je gezicht eerst goed, je vouwt het masker uit en legt het op je gezicht, ontspan voor 30 minuten en daarna kun je het masker er weer afhalen, als laatste spoel je je gezicht nog even schoon met lauw water. Dit staat ook op alle maskers duidelijk verteld. De maskers hebben allemaal een andere werking en daarom dat ik ze allemaal apart review.

Ingrediënten van alle maskers:
Water, glycerine, propaandiol, 1-2 hexanediol, pentylene glycol, niacinamide, Xhanthaan gom, saccharide isomerate, panthenol, allantoïne, sodium hyaluronate, dipotassium glycyrrhizate, hydroxyethylcellulose, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, trideceth-9, menthol, caprylyl glycol, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol, linalool, hydroxyethyl urea, mentha piperta leaf water, rosmarinus officinalis leaf water, melisse officinalis flower/leaf/stem extract.

Granaatappel met hylaronzuur masker
Dit masker hydrateert je huid waardoor het weer zacht en stevig uit ziet. Buiten de vaste ingrediënten die alle maskers bevatten zit er in dit masker nog Punica granatum fruit extract = granaatappel extracten en Chondrus crispus extract = Iers mos extract,

Dit masker is heel fijn op de huid, hij prikt niet en na gebruik heb ik echt een super zacht en fris huidje!

Wijn extract met retinol derivaat masker
Dit masker zorgt voor het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Buiten de vaste ingrediënten bevat dit masker nog persea gratissima leaf extract = avocado olie, en zoals de naam al zegt wijn extracten.

Ook dit masker voelt weer fijn op de huid, het heeft een geur die ik niet kan omschrijven maar hij is erg lekker. Huidveroudering voorkomen? Ik ben 20 en heb hier geen last van maar we zullen dit over een paar jaar wel merken.

Amandel olie en vitamine e masker
Dit masker hydrateert je huid en heeft voedende eigenschappen. Vitamine e werk tegen de schade van de huidcellen ook zou het kleine littekens zoals puistjes kunnen verwijderen. Buiten de vaste ingrediënten die de maskers hebben bevat dit masker ook nog amygdalus dulcis seed oil = amandel olie.

Ik vind dit misschien wel een van de fijnste maskers. Hij is lekker op de huid en na gebruik heb ik dagen er na nog een zacht gevoed huidje. Hij ruikt ook heerlijk.

Avocado en collageen extract masker
Dit masker belooft dat het de fijne lijntjes in je huid vermindert. Met voedende avocado en collageen die er voor zorg dat de huid zich weer 'bind' zit er in dit masker ook nog ingrediënten zoals persea gratissima leaf extract = avocado olie en  butylene glycol = een zachte alcohol die de huid bevochtigt.

Dit masker is ook erg lekker. Hij ruikt en voelt fris en na gebruik voelt het alsof ik weer een gezonde huid heb. Over de fijne lijntjes kan ik helaas niks zeggen, ik zie hier namelijk geen verschil in.

Wilde roos extract met vitamine c masker
Dit masker zorgt ervoor dat je huid weer zijn natuurlijk glans terug krijg. Vitamine c is een fijn product dat ook de huidveroudering tegen gaat, naast vitamine c bevat dit masker ook rosa canina extraxt = hondsroos extract.

Dit masker geeft ook weer een fris gevoel na gebruik en geeft je inderdaad je natuurlijke glow weer een beetje terug! Het masker ruikt lekker en vind dit ook een van de fijnste maskers.

Bosbessen met yoghurt extract masker
Dit masker verzacht je huid en heeft revitaliserende eigenschappen. Door de yoghurt extracten lactic acid en lactococcous/milk ferment lysate, word je huid enorm zacht. ook zit er buiten de standaart ingrediënten van dit masker ook nog vaccinium angustifolium froot extract = bosbessen extract in.

Dit masker verzacht je gezicht zo lekker! Hij ruikt super en ja dat zachte huidje achteraf, heerlijk.

Conclusie
Al werken de masker niet allemaal zoals er op de verpakkingen staat, ik vind ze wel heel fijn. Ze geven je allemaal een fris gevoel en zijn heel makkelijk in gebruik. Ze irriteren mij niet en zitten voor mijn gevoel (de Google deskundigheid die ik heb) geen gekke ingrediënten in.

De maskers zijn te koop bij de Action voor €0,80,- per stuk

Heb jij al eens deze maskers gebruikt?
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

 1. Ik heb deze ook gekocht laatst! Super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede review! Ik heb ze wel eens zien liggen in de action maar nog nooit eentje meegenomen. Ik neem ze de volgende keer zeker even mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom eigenlijk bijna niet bij de Action, misschien moet ik toch maar een keer langs gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik graag sheetmasks. Deze ga ik toch onthouden voor mijn volgende bezoekje aan de Action

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met mijn gevoelige huid, durf ik dit eigenlijk niet aan! Maar wel leuk dat Action ze heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen