Persoonlijk | Hello February

by - 07:00


De eerste maand van 2017 zit er alweer op. Ik zag deze maand als een proefmaand, even inkomen weet je wel? Vanaf februari ga ik weer vol aan de bak en ga ik mijn gezondheid plannen en positief denken weer oppakken.

Terugblik januari
Zoals ik zei was januari een proefmaand. Ik ben druk bezig met de laatste lootjes op school en staat mijn hoofd nergens anders meer naar dan leren leren en nog eens leren. Ik wil namelijk in april mijn diploma halen en daarna beginnen aan een toffe baan. Waar ik momenteel ook nog druk mee ben om naar te solliciteren!

Afgelopen maand heb ik wel een aantal leuke feestjes en dagjes weg gehad maar mijn examens staan nu op nummer één en ik wil daar ook echt voor gaan!

Plannen februari
Deze maand staan voor mij weer in het teken van school. De eerste twee weken staan in het teken van leren en examens maken. Ik heb enorm veel stress en ben heel zenuwachtig voor bepaalde examens en het zijn er ook nog eens heel veel, ik heb namelijk: functioneringsgesprek, CITO rekenen, kennisexamen, Engels spreken en gesprekkenvoeren, examen afdelingsplan, examen Nederlands spreken, examen theorie entertainment en CITO Nederlands.

Na de examen heb ik pas weer plannen. Ik sluit mijn examenweek 10 februari af met mijn vriendinnen tijdens een gezellige borrel! Ook die dag bestaat mijn blog één jaar en komt er een leuke post online met een win actie. 16 februari krijg ik te horen of ik alles gehaald heb of nog een herkansing heb, s' avonds hebben we een uitje met de klas om de 4 jaar op de Cosmo Academy af te sluiten.

Ook is het deze maand carnaval! Ja ik kijk hier echt enorm naar uit en ik ben al weken/maanden bezig met het klaarmaken van mijn kiel (dit is een carnavals jasje met emblemen en frutsels in Oeteldonk a.k.a. Den Bosch). Ik ben aan het sparen voor dit feest en heb er enorm veel zin in. Ook heb ik nog plannen om naar de film te gaan en gewoon te genieten van de tijd.

Helaas geen feestjes of festivals deze maand. Mijn baas laat mij nogal zitten betreft inplannen (bedankt he kerel). Beloftes worden niet nagekomen dus ben ik druk aan het solliciteren voor een bijbaantje, maar ja waar kan een 20 jarige nu terecht? allemaal heel lastig. Ondertussen ook nog druk met het solliciteren voor mijn toekomstige baan!

Mijn doel
Ook deze maand zet ik weer een doel en dit zijn er twee! Ik ga namelijk het sporten en het geven van danslessen weer oppakken. Omdat ik zo druk en gestrest ben vanwege de examens en mijn baan kan ik soms het positieve even niet meer zien, wat ook mijn tweede doel is. Ik wil weer het positieve kunnen zien en door gaan met waar ik goed in ben. Ik ben de laatste maand ook weer wat aangekomen, en dat is totaal geen probleem maar sporten is heerlijk zeker met die stress. En ja het gezonde eten moet ik wel weer oppakken.

Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Nog even doorbijten meis, je bent bezig met de laatste loodjes en die wegen altijd het zwaarst! Ik duim voor je mee dat je alle tentamens gaat halen. En wat goed van je dat je het sporten en de danslessen weer wilt oppakken; hopelijk neemt je stressniveau hierdoor ook iets af. Succes de komende weken ! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen