Outfit lookbook | Groen moet je doen

by - 07:00


Ik heb deze outfit al een tijdje klaarstaan voor jullie. Ik begin steeds weer nieuwe kleding te ontdekken en het ook het combineren er van vind ik steeds leuker worden. Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie.


Outfit
Schoenen - Nike huarache
Broek - H&M
Top - Only
Jacket - Pull & Bear

Jewelry
Necklace - Aliexpress
Bracelets - Zinzi

Draag jij ook vaak groene kleding itemns?
Liefs, Lieke

Fotograaf: Quinty Schoot
Locatie: Uilenburg Den Bosch

You May Also Like

5 reacties

 1. Staat je supermooi! Ik heb zelf ook een groen jasje, maar die draag ik eigenlijk niet zo vaak meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groen draag ik zelf nooit, omdat ik het niet bij mijn ogen vind staan haha. Maar jou staat het superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Ik vind groen altijd super mooi staan bij mensen (ook bij jou!!), maar bij mezelf zie ik liever andere kleuren. Het staat op de een of andere manier niet zo goed bij mij. Vind ik jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's zeg! Ik vind het een hele leuke outfit, staat je goed. Leuke sieraden ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groen is wel favoriet bij mij inderdaad! Mooi plekje voor outfit foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen