Mijn week #8 | Geharst gezicht, sex on the beach en mijn examen uitslag

by - 07:00


Deze week was leuk, gezellig en zenuwslopend. Ik had namelijk een aantal leuke dingen gepland, ik had een aantal afspraken, ik moest werken en ik kreeg de uitslag van mijn examens. Ben jij benieuwd naar mijn week? Lees dan verder.

Mijn week
Maandag heb ik lekker rustig aan gedaan, ik maakte een hoop blog foto's en ben ook druk aan het plannen geweest met artikelen voor de komende weken. Einde van de middag had ik mijn herkansing van Nederlands Cito, die wel redelijk ging. Daarna ben ik door gegaan naar mijn werk om lekker een uurtje dansles te geven. Dinsdag was het Valentijnsdag, ook al heb ik een vriend ik heb nog een hekel aan Valentijnsdag. Ik vind het commerciële onzin en Rick denkt ook zo dus daarom dat wij er niks speciaals mee deden. Ik werd s' ochtends wel wakker met een doos chocola van papa. S' middags had ik een sollicitatiegesprek in Best bij een party en catering bureau. Het was een fijn gesprek en jullie krijgen hier nog wat over te horen binnenkort.

Woensdag had ik een lekker rustig dagje, ik keek de film Dokter Strange en had een mini me time momentje. S' avonds kwam mijn vriend en hebben we samen gekookt en een gezellige avond gehad. Donderdag had ik mijn laatste school uitje, we gingen naar de Holland evenementengroep waar we een kookworkshop kregen en gingen paintballen. Het was een leuke dag alleen heb ik er een lichte hersenschudding aan over gehouden.

Vrijdag zat ik om half 9 al rechtop in mijn bed. Vanaf 9 uur zou er namelijk gebeld kunnen worden voor de examen uitslag. Na wat zenuwachtige appjes van klasgenoten werd ik uiteindelijk om kwart over 10 gebeld. Ik heb gelukkig maar één herkansing en daar ga ik nu kei hard voor leren. Van de 28 leerlingen zijn er 8 geslaagd de rest heeft herkansingen (dit is op onze opleiding heel normaal). Vrijdag middag heb ik nog 2 uurtjes dansles gegeven en s' avonds heb ik gezellig wat met Quinty afgesproken.

Zaterdag heb ik uitgeslapen en daarna wat series gekeken. S' middags ging ik met mama samen boodschappen doen en lunchen bij Bakker Bart. Toen we terug kwamen heb ik de film Passengers gekeken, wat een mooie film is dit. S' avonds ben ik even langs opa en oma geweest en daarna doorgereden naar Iris en heb ik daar een gezellige avond gehad. We dronken sex on the beach cocktails, keken tv en kletste natuurlijk heel veel.

Zondag werd ik wakker bij Iris en ben ik rond 12 uur naar huis toe gegaan. Thuis heb ik nog heel veel geslapen aangezien we laat op bed lagen en al redelijk vroeg weer wakker waren. Ik keek nog wie is de mol terug en lag die avond al vroeg te slapen

Foto's
Valentijnsdag, dankje paps!

Spannend!

De sex on the beach cocktails

Lekkere lunch bij de Bakker Bart

Selfie tijdens de kookworkshop


Blackhead masker eens uitproberen

Als resultaat een chagrijnige Lieke met een geharst gezicht  

Geluksmomentjes
☼ een tevreden gevoel over mijn sollicitatiegesprek
☼ gezonde zenuwen 
☼ een gezellig laatste schooluitje
☼ veel wijn en cocktails
☼ weer dansles kunnen geven

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

7 reacties

 1. Klinkt als een drukke week! Gelukkig ging je herkansing goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk die foto van jou en je vriend haha! Mijn vriend en ik hebben ook niks gedaan met Valentijnsdag, wij vinden het ook een commercieel gedoe! Wel lief dat je van je papa een doos chocolaatjes kreeg <3. Succes met je herkansing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, succes met je herkansing! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai dat masker :O Maar wat lief van je vader zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb die chocolaatjes aan mijn vriend cadeau gegeven met een ballon van greetz haha! leuk om te zien ahw, lieve papa!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alvast veel succes met je herkansing, hoop voor je dat je het haalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast succes met je herkansing! Zo te zien heb je een prima weekje gehad, cocktails en wijn zijn altijd fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen