Mijn week #7 | Laatste examens, heel veel medicijnen en naar de film

by - 09:15


Ja de 'Mijn week' is een dag verlaat, dit omdat ik het afgelopen weekend druk had en ik nog te zien en snotterig was om zondag avond een artikel te typen. Dus vandaag een dagje later geef ik jullie nog een blik op mijn afgelopen week.


Mijn week
Maandag had ik een examen, dit examen was Nederlands spreken. Omdat ik dit examen pas de dag ervoor had voorbereid was ik nogal zenuwachtig. Maar ik kende het hele verhaaltje uit mijn hoofd en er waren zelfs geen vragen meer! Einde van de middag mocht ik weer dansles gaan geven, heel leuk om de kids weer te zien. Na de dansles ben ik meteen naar huis gegaan omdat ik weer snel door naar school moest, mijn vriend voerde namelijk zijn show op op school.

Dinsdag ochtend ging ik naar de schoonheidsspecialiste voor mijn wenkbrauwen. Daarna reed ik met mama nog even door naar de Carnavalswinkel, en ja hoor we namen weer wat mee. Een Oeteldonks klavertje vier en bloemetjes in de Oeteldonkse kleuren. S' middags heb ik verder niks gedaan, alleen lekker in bad gezeten met de serie Shadowhunters. Dinsdag had ik weer een examen, deze keer een herkansing. Ik moet deze echt gehaald hebben anders heb ik mijn diploma al niet..

Donderdag kwam Iris langs, we hebben gezellig geluncht en gekletst en daarna een filmpje gekeken. Ook kreeg ik donderdag een antibiotica kuur en werd ik s' avonds enorm verkouden. Daardoor sliep ik de volgende nachten heel slecht. Vrijdag was ik dus helemaal kapot, ik ben ik bad gegaan met series. S' middags heb ik nog wel dansles gegeven aan twee groepen maar ik lag s' avonds al vroeg ik bed.

Zaterdag had ik ook niet zo'n drukke dag, alleen een kinderfeestje met als thema prinsessen. Zondag had ik afgesproken met mijn vriend, we zijn gezellig de stad in gegaan, hebben een hapje gegeten bij Happy Italy en zijn daarna naar de film Ron Goossens geweest, en wat een enorm slechte film is dit zeg haha.

Foto's
Mijn nieuwe stijltang kwam binnen omdat mijn andere het na 4 jaar begeven heeft.

Mijn outfit voor het prinsessen kinderfeestje

Gezellige zondag

De laatste dingen voor mijn Carnavals jasje.

De antibiotica kuur, blegh.

Geluksmomentjes
☼ Mijn blog één jaar
☼ Lachen om de meest stomme film
☼ Gelukkig zijn
☼ Examen Nederlands met een goed gevoel gedaan

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke foto van jou en je vriend! Ik hoop voor je dat je je herkansing hebt gehaald *fingers crossed*

    BeantwoordenVerwijderen